Τα 5 σακάκια που κάνουν τη διαφορά στην αντρική ντουλάπα [εικόνες] - iefimerida.gr

Τα 5 σακάκια που κάνουν τη διαφορά στην αντρική ντουλάπα [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

To σακάκι είναι αδιαμφισβήτητα ένα από το πιο απαραίτητα ρούχα της χειμερινής γκαρνταρόμπας του σύγχρονου άντρα. Τα τελευταία χρόνια οι «στιλάτοι» άνδρες προτιμούν ντύσιμο με σακάκι - παντελόνι παρά κοστούμι.

Σικ το πρωί στη δουλειά, σικ το βράδι στην έξοδο. Όλη μέρα στους δρόμους σου δίνει την άνεση να «παίξεις»: με γραβάτα ή χωρίς γραβάτα, με γιλέκο ή χωρίς, με πουκάμισο ή πλεκτό πόλο.

Με μάλλινο ή βαμβακερό παντελόνι, κατά προτίμηση φέτος κοτλέ που επιστρέφει στη μόδα δυναμικά ή ακόμα και με ελαφρώς φθαρμένο τζιν, ένα προσεγμένο σακάκι κάνει τη διαφορά. Πέρα από το κλασσικό μπλέιζερ που συνήθως είναι κάπως ελαφρύ για να φορεθεί μόνο του το χειμώνα, υπάρχουν αρκετές επιλογές υφασμάτων για τις πιο κρύες μέρες.

Το ύφασμα πρέπει να είναι γύρω στα 300 με 320 γραμμάρια και με «γλυκιά αφή». Αν υπάρχει άνεση χρημάτων κασμίρ-βαϊκούνα είναι ο ιδανικός συνδυασμός ή έστω 100% κασμίρ. Διαφορετικά ο συνδυασμός μαλλί (60-70 %) μετάξι (25-35%) και κασμίρ (5-15%) υπάρχει σε πληθώρα σχεδίων και χρωμάτων στην αγορά και είναι απίθανα πανιά.

Ένα σακάκι ολικώς ή μερικώς φοδραρισμένο, με δύο κουμπιά ή δυόμιση (το λεγόμενο κρυφό) ή σταυρωτό αν είστε ψηλός και λιγνός, με ωραία πέτα και χωρίς βάτα ραμμένο πάνω στο σώμα σας είναι υπερσικ! Δείτε πέντε που φοριούνται πολύ φέτος στην Ιταλία...κι αν δε ξέρει ο Ιταλός τότε ποιός ξέρει?

Prince des Galles

Τα 5 σακάκια που κάνουν τη διαφορά στην αντρική ντουλάπα [εικόνες] | iefimerida.gr 0

Piccole Piastrelle

Τα 5 σακάκια που κάνουν τη διαφορά στην αντρική ντουλάπα [εικόνες] | iefimerida.gr 1

Peid de poule

Τα 5 σακάκια που κάνουν τη διαφορά στην αντρική ντουλάπα [εικόνες] | iefimerida.gr 2

Quardi

Τα 5 σακάκια που κάνουν τη διαφορά στην αντρική ντουλάπα [εικόνες] | iefimerida.gr 3

Σταυρωτό

Τα 5 σακάκια που κάνουν τη διαφορά στην αντρική ντουλάπα [εικόνες] | iefimerida.gr 4
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ άντρας σακακκια ρούχα μόδα
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ