Από τα ΕΛΤΑ Παλαιού Φαλήρου ταχυδρόμησαν τον φάκελο με το απειλητικό σημείωμα και τη σφαίρα στον Αλεξιάδη - iefimerida.gr

Από τα ΕΛΤΑ Παλαιού Φαλήρου ταχυδρόμησαν τον φάκελο με το απειλητικό σημείωμα και τη σφαίρα στον Αλεξιάδη

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Στις 22 Οκτωβρίου από τα ΕΛΤΑ Παλαιού Φαλήρου είχε ταχυδρομηθεί ο φάκελος με το απειλητικό σημείωμα και τη σφαίρα προς τον αναπληρωτή υπουργό Οικονομικών Τρύφωνα Αλεξιάδη.

Από το συγκεκριμένο υποκατάστημα των ΕΛΤΑ είχε ταχυδρομηθεί και ο φάκελος με τις σφαίρες προς την Επιτροπή Σοφών που συνέταξε το πόρισμα για το Ασφαλιστικό. Ηδη στα ΕΛΤΑ έχει σπεύσει η Αντιτρομοκρατική και γίνεται έλεγχος στο κλειστό κύκλωμα τηλεόρασης προκειμένου να εντοπιστεί κάποιο στοιχείο για την ταυτότητα του αποστολέα.

Αυτό που ελέγχουν τώρα στα εγκληματολογικά εργαστήρια της ΕΛ.ΑΣ. είναι αν στους δύο φακέλους υπάρχει κοινό DNA ή δακτυλικό αποτύπωμα. Την ίδια ώρα, από την Αστυνομία δεν αποκλείουν το ενδεχόμενο να έχουν ταχυδρομηθεί και άλλοι τέτοιοι φάκελοι.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ αστυνομία φάκελος Τρύφων Αλεξιάδης
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ