Ο δήμος Αίγινας έσβησε χρέος 4.000 ευρώ του Φλαμπουράρη - iefimerida.gr

Ο δήμος Αίγινας έσβησε χρέος 4.000 ευρώ του Φλαμπουράρη

Φωτογραφία: ICONPRESS/ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΝΤΟΥΝΤΟΥΜΗΣ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Δημοσίευμα της εφημερίδας «Τα Νέα» για τον Αλέκο Φλαμπουράρη και το χρέος που είχε στον δήμο Αίγινας αναμένεται να προκαλέσει αντιδράσεις.

Όπως γράφει ο Γιώργος Παπαχρήστος στη στήλη του στην εφημερίδα, ο Δήμος Αίγινας έκανε... γενναία έκπτωση σε χρέος του υπουργού Επικρατειας και του χάρισε το 60%.
Ο κ.Φλαμπουράρης είχε από το 2010 χρέος 6.659,47 ευρώ στο δήμο Αίγινας από κατανάλωση νερού. Ωστόσο όπως έγινε γνωστό με απόφαση που δημοσιεύθηκε στη Διαύγεια, ο δήμος αποφάσισε να του «χαρίσει» σχεδόν 4.000 ευρώ, αφού ζήτησε από τον υπουργό να πληρώσει μόλις 2.618,76 ευρώ και μάλιστα σε 18 δόσεις!
Υπενθυμίζεται πως την ίδια ώρα ο κ.Φλαμπουράρης ελέγχεται για τη δήλωση πόθεν έσχες του, καθώς δεν είχε δηλώσει τη μεταβίβαση μετοχών αξίας σχεδόν ενός εκατομμυρίου της εταιρείας ΔΙΑΤΜΗΣΗ η οποία έγινε τον περασμένο Απρίλιο.

Ο δήμος Αίγινας έσβησε χρέος 4.000 ευρώ του Φλαμπουράρη | iefimerida.gr 0
Ο δήμος Αίγινας έσβησε χρέος 4.000 ευρώ του Φλαμπουράρη | iefimerida.gr 1

Διαβάστε την απόφαση

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ