Τα ζώδια της Τρίτης 27 Οκτωβρίου - iefimerida.gr

Τα ζώδια της Τρίτης 27 Οκτωβρίου

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μάθετε τι προβλέπουν τα άστρα για εσάς. Αναλυτικές προβλέψεις για τα αισθηματικά, τα επαγγελματικά, τα οικονομικά και την υγεία σας.

Κριός

Πολλές οι ευκαιρίες να λύσετε θέματα που αφορούν την εργασία, είτε κάνοντας ανάθεση σε άλλους κάποια που θεωρείτε ότι πρέπει να τα μοιραστείτε, είτε κάποια θέματα που θέλουν απλώς διεκπεραίωση να τα μοιράσετε μεν, αλλά να τα παρακολουθείτε εσείς. Ερωτικά η Πανσέληνος θέλει να σας υπενθυμίσει ότι ο έρωτας είναι μεγάλη προτεραιότητα στη ζωή σας, αρκεί να θέλετε να μοιραστείτε και αυτά που νιώθετε, αλλά και τις υποχρεώσεις που δημιουργούνται από αυτό!

Ταύρος

Ημέρα που για εσάς έχει αρκετή συναισθηματική φόρτιση κυρίως γιατί θέλετε να κάνετε σύνδεση του παρελθόντος με το παρόν. Στα ερωτικά σας οι συγκρίσεις που κάνετε προφανώς ευνοούν τις τωρινές καταστάσεις, αλλά εσείς δεν μπορείτε να αποφύγετε να απομονώσετε κάποιες μοναδικές στιγμές. Να θυμάστε ότι με αυτή την Πανσέληνο πρέπει να βγαίνετε αρκετά και να διασκεδάζετε. Αφενός γιατί το έχετε ανάγκη, αφετέρου γιατί ο έρωτας παραμονεύει παντού και περιμένει να σας καλωσορίσει!

​Δίδυμοι

Ημέρα ανασύνταξης η σημερινή και γενικότερα θέλετε λίγο χρόνο ώστε να ξεκαθαρίσετε όλα αυτά που σας συμβαίνουν, να πάρετε αποφάσεις και να κινηθείτε με τις γνωστές σας ταχύτητες γρήγορα και αποφασιστικά. Ερωτικά, αυτό που δεν καταλαβαίνετε είναι η αλλαγή στάσης προς εσάς και κυρίως δεν ξέρετε το λόγο. Είστε κοντά να τον ανακαλύψετε πάντως και τότε να είστε σίγουροι ότι θα μπορέσετε να το ξεπεράσετε!

Καρκίνος

Και φυσικά είναι μία ευκαιρία να ευχαριστηθείτε αυτή την Πανσέληνο η οποία είναι πολύ θετική για εσάς και σας κάνει να εξωτερικεύεστε, να βγαίνετε, να είστε ερωτεύσιμοι και γενικότερα θετικοί και ανοιχτοί. Η σημερινή μέρα ωστόσο θέλει προσοχή στις συνομιλίες με τους δικούς σας ανθρώπους. Μην είστε απότομοι μαζί τους. Επίσης, ο ενθουσιασμός σας μπορεί να σας κάνει να υποσχεθείτε κάτι που δεν μπορείτε να πραγματοποιήσετε!

Λέων

Επαγγελματική δράση έχει αυτή η Πανσέληνος και σίγουρα εσείς έχετε ρίξει εκεί όλο το βάρος και θέλετε να διαπρέψετε σε αυτόν τον τομέα. Αυτό θα γίνει με μικρά βήματα και χωρίς να βιάζεστε. Πάντως κάτι θέλετε να οριστικοποιήσετε και μάλιστα αποβλέπετε στο οικονομικό όφελος από αυτό. Γενικότερα, έχετε την τάση να ξοδεύετε αρκετά και μάλιστα μπορεί να αγοράσετε κάτι εντελώς περιττό, αλλά εσείς θα το καταλάβετε αργότερα!

Παρθένος

Είναι μία ζωηρή Πανσέληνος αυτή για εσάς και σίγουρα εσείς δεν μπορείτε να μείνετε με τα χέρια σταυρωμένα και να την αφήσετε να περάσει και να μην δραστηριοποιηθείτε κατάλληλα. Ερωτικά πάντως, έχετε όλες τις πρωτοβουλίες και τις επιλογές στα χέρια σας και πρέπει να τις αξιοποιήσετε. Και κινήσεις θα κάνετε και θα ανταποκριθείτε με το σωστό τρόπο. Μη φοβηθείτε να νιώσετε και κυρίως να εκφραστείτε ακόμα και αν αυτό που νιώθετε σας μοιάζει υπερβολικό!

Ζυγός

Εσωτερική ανασκόπηση θα κάνετε εσείς με αυτή την Πανσέληνο και θα αναλύσετε τι είναι αυτό που μπορείτε να προσφέρετε και πως θα το κάνετε πράξη αυτή τη φορά. Πάντως αυτό που σας απασχολεί είναι τα οικονομικά σας και είστε κοντά σε μία οικονομική συμφωνία που πρέπει να την οριστικοποιήσετε. Ερωτικά, βλέπετε ότι οι συγκυρίες σας θέλουν να μιλήσετε σε μία γλώσσα που θα δυσαρεστήσει τους συνομιλητές σας. Μάλλον δεν το περίμεναν από εσάς!

Σκορπιός

Ευτυχώς που έχετε αποφασίσει να μοιραστείτε τον έρωτα και αυτός έχει αποφασίσει να σας επιστρέψει την εμπιστοσύνη που του δείχνετε. Πάντως, μη φοβηθείτε να δείξετε ανοιχτοί και δεκτικοί ,γιατί αυτά που θα σας προσφέρουν και θα τα απολαύσετε και τα αξίζετε. Τα επαγγελματικά σας χρειάζονται αλλαγή πορείας και εσείς δε φοβάστε να την κοιτάξετε στα μάτια και να συμπορευτείτε. Δε φοβάστε τις αλλαγές και καλά κάνετε!

Τοξότης

Είναι μία Πανσέληνος που σας βάζει σε σκέψεις να κάνετε ένα επαγγελματικό άνοιγμα,και μάλιστα έχετε ενθουσιαστεί αλλά δεν έχετε σκεφτεί όλες τις παραμέτρους. Ψάχνοντάς το βαθύτερα θα χρειαστεί να αναθεωρήσετε και να περιορίσετε την εμβέλειά του! Ερωτικά πάντως, κοιτάτε περισσότερο τον εαυτό σας, και λιγότερο τους άλλους! Έχετε μία τάση να θέλετε να τα βρείτε περισσότερο με τον εαυτό σας!

Αιγόκερως

Δεν είναι καθόλου απίθανο η σημερινή Πανσέληνος να σας φέρει επικοινωνίες με ερωτικούς συντρόφους του παρελθόντος και να σας κάνει να ξαναζήσετε στιγμές μαζί τους, ή τουλάχιστον να θέλετε να το κάνετε. Όταν θα συνέλθετε από αυτό, ίσως και να το μετανιώσετε και να σκεφτείτε πιο λογικά. Πάντως, στα ερωτικά σας είστε ευάλωτοι! Προσοχή στα επαγγελματικά σας να ξεδιαλύνετε κάτι που είναι άμεσης προτεραιότητας!

Υδροχόος

Υδροχόοι μου η σημερινή Πανσέληνος έρχεται να ελέγξει τα συναισθήματά σας και να σας αναγκάσει να ταυτίζεται η συμπεριφορά σας σύμφωνα με αυτά. Εσείς βέβαια θέλετε να αντισταθείτε και να θέλετε να απεγκλωβιστείτε από αυτό, όμως θα δείτε ότι δε θα τα καταφέρετε. Ερωτικά, η απόσταση είτε από υποχρεώσεις είτε από επιλογή θα σας βοηθήσει να πάρετε μία απόφαση, αρκετά πρωτότυπη!

Ιχθείς

Αρκετά βοηθητική για να εκδηλωθείτε η σημερινή Πανσέληνος και μάλιστα θα σας κατευθύνει να βρείτε και τον σωστό τρόπο και τον κατάλληλο χρόνο να το κάνετε ώστε να εισακουστείτε. Η ερωτική σας ζωή σας δίνει ευχαρίστηση ακόμα και αν αργήσατε να συνειδητοποιήσετε τι έγινε και ανατράπηκαν κάποια δεδομένα. Αυτό που σίγουρα πρέπει να κάνετε είναι να επεκτείνετε τις συνεργασίες σας και μάλιστα να μην ξανασκεφτείτε τίποτα, αλλά να προχωρήσετε στην εκτέλεση!

Πηγή: astrologos.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ