Ντοναρούμα: Εγινε ο νεότερος τερματοφύλακας στην ιστορία του ιταλικού ποδοσφαίρου [βίντεο] - iefimerida.gr

Ντοναρούμα: Εγινε ο νεότερος τερματοφύλακας στην ιστορία του ιταλικού ποδοσφαίρου [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο Τζιανλουίτζι Ντοναρούμα έγινε ο νεότερος τερματοφύλακας που αγωνίζεται στην ιστορία του ιταλικού ποδοσφαίρου αφού πραγματοποίησε το ντεμπούτο του με τη φανέλα της Μίλαν σε ηλικία 16 ετών και 8 μηνών.

Ο Σίνισα Μιχαϊλοβιτς το έλεγε όλη την εβδομάδα όμως οι ρεπόρτερ της Μίλαν δεν τον πίστευαν. Τελικά ο προπονητής των «ροσονέρι» άφησε στον πάγκο τον Ντιέγκο Λόπεθ και έδωσε φανέλα βασικού στον πιτσιρικά Τζιανλουίτζι.

Ο Ντοναρούμα σε ηλικία 16 ετών και 8 μηνών έγινε ο νεότερος τερματοφύλακας της Serie A. Η ομάδα του επικράτησε 2-1, ο ίδιος ήταν σταθερότατος, δεν φέρει ευθύνη για το γκολ της Σασουόλο και αναμένεται να μονιμοποιηθεί στη Μίλαν της νέας εποχής.

Μάνατζέρ του, ο δαιμόνιος Μίνο Ραϊόλα, ο οποίος κάνει λόγο για τον επόμενο καλύτερο τερματοφύλακα όλου του κόσμου. Πριν καν ολοκληρώσει το σχολείο, ο Τζιανλουίτζι έχει γίνει ήδη πρώτο θέμα συζήτησης σε ολόκληρη την Ιταλία. Με τα 197 εκατοστά του κορμιού του, ονειρεύεται να ξεπεράσει το ίνδαλμά του, έναν άλλον Τζιανλουίτζι. Τον Μπουφόν.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ