Ερχονται τα παπούτσια που δένονται μόνα τους [εικόνες & βίντεο] - iefimerida.gr

Ερχονται τα παπούτσια που δένονται μόνα τους [εικόνες & βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Αυτό που κάποτε βρισκόταν μόνο στη φαντασία έρχεται να γίνει πραγματικότητα. Τα παπούτσια που δένονται μόνα τους αναμένεται να κυκλοφορήσουν στα μέσα του 2016, δίνοντας «σάρκα και οστά» στην ταινία «Back to the Future».

Η Nike το 2011 είχε δημοπρατήσει 1.500 ζευγάρια παπούτσια με ένα φωτεινό ταμπλό αποτελούμενο από LEDάκια και μπαταρία διάρκειας 5 ωρών, χωρίς, ωστόσο, τα κορδόνια να δένουν με τον τρόπο εκείνον της ταινίας.

Στις αρχές του 2014, ο σχεδιαστής της εταιρείας Τίνκερ Χάτφιλντ ανακοίνωσε πως τα παπούτσια θα μεταμορφωθούν και θα γίνουν σαν του επιστήμονα Μάρτι ΜακΦλάι.

Ερχονται τα παπούτσια που δένονται μόνα τους [εικόνες & βίντεο] | iefimerida.gr 0

Μετά από περίπου έναν χρόνο, η Nike φέρνει τα Nike Mag, με τον πρωταγωνιστή της ταινίας Μάικλ Τζέι Φοξ να είναι ο πρώτος που τα φορά.

Τα παπούτσια θα κυκλοφορήσουν στα μέσα του 2016 σε συγκεκριμένο αριθμό και τα έσοδα θα διατεθούν στο ίδρυμα Michael J. Fox Foundation για την έρευνα της νόσου Πάρκινσον.

Ερχονται τα παπούτσια που δένονται μόνα τους [εικόνες & βίντεο] | iefimerida.gr 1
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ παπούτσια δένουν μόνα τους Nike
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ