O «Σέρλοκ» χρειάστηκε τη βοήθεια της αστυνομίας -Τον τρομοκράτησε μανιακή θαυμάστρια - iefimerida.gr

O «Σέρλοκ» χρειάστηκε τη βοήθεια της αστυνομίας -Τον τρομοκράτησε μανιακή θαυμάστρια

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Αν και ο κόσμος τον γνωρίζει ως έναν «Σέρλοκ Χολμς» που δεν έχει σε ιδιαίτερη εκτίμηση τους αστυνομικούς, στην πραγματική ζωή ο Μπένεντικ Κάμπερμπατς προσέφυγε στις αρχές τρομοκρατημένος.

Ο διάσημος ηθοποιός κάλεσε την αστυνομία, όταν διαπίστωσε ότι μία «διώκτριά» του είχε αφήσει κόκκινες κορδέλες στο αυτοκίνητο και το σπίτι του.

Η γυναίκα, που θεωρείται ότι είναι μανιακή θαυμάστριά του, επισκέφθηκε αρκετές φορές το σπίτι του Κάμπερμπατς στο βόρειο Λονδίνο. Τουλάχιστον τις δύο από αυτές άφησε κόκκινες κορδέλες, μία δεμένη στο αυτοκίνητο του ηθοποιού και μία σε ένα παράθυρο του σπιτιού, σύμφωνα με την Mirror.

Μετά από αυτά τα περιστατικά ο τηλεοπτικός «Σέρλοκ» κάλεσε την αστυνομία καθώς φοβήθηκε για την ασφάλεια της συζύγου, Σόφι και του μωρού τους.

Η αστυνομία έδωσε στη γυναίκα προειδοποίηση παρενόχλησης, κάτι που σημαίνει ότι της απαγορεύεται να έρθει σε επαφή με τον ηθοποιό. Ο Κάμπερμπατς όμως δεν σταμάτησε εκεί και ζήτησε να αυξηθεί η ασφάλεια και στο θέατρο στο Λονδίνο, στο οποίο εμφανίζεται αυτή την περίοδο.

Η κόκκινη κορδέλα θεωρείται ότι ήταν αναφορά στο πρωτότυπο μυθιστόρημα του Σέρλοκ Χολμς, του Αρθουρ Κόναν Ντόιλ, στο οποίο ο ήρωας έλεγε στον Γουότσον «Υπάρχει το κόκκινο νήμα του φόνου που διατρέχει το άχρωμο κουβάρι της ζωής και καθήκον μας είναι να το ξετυλίξουμε, να το απομονώσουμε και να αποκαλύψουμε κάθε σπιθαμή του».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ