Μπαράζ συλλήψεων στην Πελοπόννησο -53 με χειροπέδες μετά από αστυνομική επιχείρηση - iefimerida.gr

Μπαράζ συλλήψεων στην Πελοπόννησο -53 με χειροπέδες μετά από αστυνομική επιχείρηση

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σε πέντε νομούς της Περιφέρειας Πελοποννήσου, πραγματοποιήθηκαν αστυνομικές επιχειρήσεις με σκοπό την αντιμετώπιση της εγκληματικότητας.

Κατά τη διάρκεια τους, προσήχθησαν 148 και συνελήφθησαν 53 άτομα, τα οποία κατηγορούνται για διάφορα αδικήματα και θα οδηγηθούν στους κατά τόπο αρμόδιους εισαγγελικούς λειτουργούς.

Επίσης στην Αργολίδα κατασχέθηκαν δεκάδες ζευγάρια υποδημάτων που αποτελούσαν προϊόντα απομίμησης, καθώς και πολλά είδη παραεμπορίου στην Κορινθία, δύο μηχανισμοί εκκένωσης ηλεκτρικής ενέργειας (taser), τρεις συσκευές εκτόξευσης χημικών ουσιών και μια μεταλλική πτυσσόμενη ράβδος, στη Λακωνία, αλλά και πέντε δενδρύλλια χασίς στη Μεσσηνία.

Ακόμη κατά την επιχείρηση, διαπιστώθηκαν 305 παραβάσεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας, επτά παραβάσεις του Υγειονομικού Κανονισμού και δύο παραβάσεις για στέρηση άδειας λειτουργίας μουσικών οργάνων.

Από την Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Πελοποννήσου επισημαίνεται ότι οι στοχευμένες επιχειρήσεις θα συνεχιστούν με αμείωτη ένταση και αποσκοπούν στην εμπέδωση του αισθήματος ασφάλειας των πολιτών.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ