Η Μπιγιονσέ ήταν από μικρή καταπιεστική και ντίβα- Παιδικός της έρωτας την ξεμπροστιάζει [εικόνες] - iefimerida.gr

Η Μπιγιονσέ ήταν από μικρή καταπιεστική και ντίβα- Παιδικός της έρωτας την ξεμπροστιάζει [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Είναι η μεγαλύτερη σταρ στον πλανήτη με αξιοζήλευτη περιουσία και ισχυρούς φίλους στους οποίους περιλαμβάνονται και οι Ομπάμα. Για έναν άνδρα όμως η Μπιγιονσέ φαινόταν από μικρή ότι θα έφτανε ψηλά.

Η πρώτη της αγάπη, ο Λάινταλ Λόκ, ο οποίος έβγαινε με τη τραγουδίστρια για μία 10ετία, από τότε που ήταν 12 χρονών μέχρι τον οριστικό χωρισμό τους μετά την παγκόσμια περιοδεία της με τις Destiny's Child, αποκάλυψε ότι η Μπιγιονσέ είχε πάντα εμμονή στην επιδίωξη της φήμης και εξηγεί πώς το «απλό κορίτσι από το Χιούστον» έγινε γρήγορα ένα «control freak».

Η Μπιγιονσέ ήταν από μικρή καταπιεστική και ντίβα- Παιδικός της έρωτας την ξεμπροστιάζει [εικόνες] | iefimerida.gr 0

«Ηταν συγκεντρωμένη και ήξερε τι ήθελε» εξηγεί. «Είχε αρχίσει να τραγουδάει όταν ήταν πέντε ετών και οι γονείς της την υποστήριζαν. Η Μπιγιονσέ ήταν ένα τρένο στη γρήγορη διαδρομή προς τη φήμη και είτε ήσουν μέσα σε αυτό, είτε έξω. Μερικοί άνθρωποι έπεσαν από το τρένο και άλλοι έφυγαν οικειοθελώς».

Η Μπιγιονσέ ήταν από μικρή καταπιεστική και ντίβα- Παιδικός της έρωτας την ξεμπροστιάζει [εικόνες] | iefimerida.gr 1

Παρά το γεγονός ότι ο γάμος της με τον Jay-Z έχει εκτοξεύσει τη φήμη της στα ύψη, η Μπιγιονσέ ακόμα περιγράφει τον εαυτό της ως «μια απλή κοπέλα από το Χιούστον».

Ωστόσο, σύμφωνα με τον Λάινταλ, που πλέον είναι σεφ και διευθύνει τη δική του επιχείρηση catering, η αλήθεια είναι μάλλον πιο περίπλοκη. Σε μια αποκλειστική συνέντευξη με τη Daily Mail, αποκαλύπτει το αληθινό σχέδιο που την ώθησε στο καλλιτεχνικό στερέωμα - μια εκστρατεία ενορχηστρωμένη από τον πατέρα της, Μάθιου Νόουλς, ο οποίος εγκατέλειψε τη δουλειά του και επένδυσε τις οικονομίες του για να κάνει την κόρη του σταρ, παρόλο που οδηγήθηκε ο ίδιος στην πτώχευση.

«ο Μάθιου Νόουλς, ή «Big Mac» ήταν ο ιθύνων νους του «project Beyoncé», όπως ήταν γνωστό στην οικογένεια. Δεν έμπλεκες με τον Big Mac. Μου έκανε εξονυχιστικό έλεγχο για το ποιος ήμουν και ποιες ήταν οι προθέσεις μου» αποκάλυψε ο Λάινταλ «και μου είπε να μην την αφήσω έγκυο. Ανταλλάξαμε το πρώτο μας φιλί σε μια συναυλία του Μπράιαν Μακ Νάιτ όταν η Μπιγιονσέ ήταν 13. Φιλούσε υπέροχα θυμάμαι. Βγαίναμε έξω και κάναμε πράγματα που κάνουν τα αγόρια και τα κορίτσια, ωστόσο απαγορευόταν να κοιμηθούμε μαζί»

Η Μπιγιονσέ ήταν από μικρή καταπιεστική και ντίβα- Παιδικός της έρωτας την ξεμπροστιάζει [εικόνες] | iefimerida.gr 2

Κάτι σπάνιο για τους πρώην των σταρ, ο 36χρονος Λάινταλ δεν κρατάει καμία πικρία ή κακία στην Μπιγιονσέ και έχει αποδεχθεί πλήρως ότι το ξεπέρασε: «Ήμασταν μαζί για δέκα χρόνια. Είδα τις αλλαγές σε αυτήν. Χρειάστηκε κάποιον σαν τον Jay-Z για να την πάει στο επόμενο επίπεδο. Δεν έχω καμία πικρία» λέει με ένα σήκωμα των ώμων.

Αποκαλύπτει όμως ότι η Beyoncé είχε ήδη «εμμονή» με τη φήμη, όταν την πρωτογνώρισε σε μια εκκλησία στο Χιούστον το 1993 που τους σύστησε η καλύτερη φίλη της και αργότερα μέλος των Destiny's Child, Κέλι Ρόουλαντ.

Η Μπιγιονσέ ήταν από μικρή καταπιεστική και ντίβα- Παιδικός της έρωτας την ξεμπροστιάζει [εικόνες] | iefimerida.gr 3

Ο Λάινταλ, παιδί μίας προβληματικής οικογένειας, ενθουσιάστηκε με τη γνωριμία και την όμορφη ζωή της Μπιγιονσέ. Ο πατέρας της ήταν ένα μεσαίο στέλεχος στην Xerox και η μητέρα της Τίνα είχε κομμωτήριο, όπου η Μπιγιονσέ τραγουδούσε στις «έγχρωμες κυρίες που κάθονταν κάτω από τις κάσκες μαλλιών»

Η Μπιγιονσέ ήταν από μικρή καταπιεστική και ντίβα- Παιδικός της έρωτας την ξεμπροστιάζει [εικόνες] | iefimerida.gr 4

Στην αρχή η οικογένεια της Μπιγιονσέ του φαινόταν πολύ τρυφερή και αγαπημένη και η Μπιγιονσέ ένα συνηθισμένο κορίτσι που έβλεπε ταινίες, άκουγε μουσική και έτρωγε φαστ φουντ. Ωστόσο σύντομα ο Λάινταλ διαπίστωσε ότι τίποτα δεν ήταν όπως φαινόταν.

Η Μπιγιονσέ ήταν από μικρή καταπιεστική και ντίβα- Παιδικός της έρωτας την ξεμπροστιάζει [εικόνες] | iefimerida.gr 5

«Η Μπιγονσέ από τα 12 της ακόμα, ζούσε και ανέπνεε για την καριέρα της. Οι γονείς της επένδυσαν κάθε δεκάρα για την πρόσληψη τους κορυφαίων προπονητές φωνητικών, καθηγητών χορού και εκπαιδευτών. Η εκκολαπτόμενη σταρ σύντομα σταμάτησε το σχολείο και μελετούσε στο σπίτι για να έχει περισσότερο χρόνο για τις πρόβες της.

Η Μπιγιονσέ ήταν από μικρή καταπιεστική και ντίβα- Παιδικός της έρωτας την ξεμπροστιάζει [εικόνες] | iefimerida.gr 6

Παράλληλα ο πατέρας της Μάθιου, ενώ ήταν προστατευτικός με την Μπιγιονσέ, η δική του ιδιωτική ζωή ήταν ένα χάος. Ο ίδιος έχει παραδεχθεί περίφημα ότι ήταν «sex addict» και άρχισε πρόγραμμα αποτοξίνωσης σε μια αποτυχημένη προσπάθεια να σώσει το γάμο του, που αργότερα κατέρρευσε όταν μία από τις ερωμένες του έμεινε έγκυος. Το περιστατικό συγκλόνισε τη Μπιγιονσέ. «Αγαπούσε τον μπαμπά της, αλλά δεν ήταν τυφλή για τον πόνο που προκάλεσε στη μητέρα της. Γι 'αυτό η Μπιγιονσέ είχε τόσο λίγους σεξουαλικούς συντρόφους. Μεγάλωσε μαθαίνοντας να μην εμπιστεύεται τους άνδρες»

Η ιστορία του περιλαμβάνεται σε ένα εκρηκτικό νέο βιβλίο με τίτλο «Becoming Beyonce» που υπογράφει ο βιογράφος διασημοτήτων J Randy Taraborrelli.

Η Μπιγιονσέ ήταν από μικρή καταπιεστική και ντίβα- Παιδικός της έρωτας την ξεμπροστιάζει [εικόνες] | iefimerida.gr 7
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ