Η Ρίτα Ορα συγκλονίζει: Η πρώτη μου φορά ήταν στα 14 με 26χρονο [εικόνες] - iefimerida.gr

Η Ρίτα Ορα συγκλονίζει: Η πρώτη μου φορά ήταν στα 14 με 26χρονο [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Πικάντικες λεπτομέρειες για την προσωπική της ζωή αποκαλύπτει η τραγουδίστρια και κριτής του X-Factor Ρίτα Ορα, στη νέα της βιογραφία Hot Right Now.

Στο βιβλίο που έχει το ίδιο όνομα με το πρώτο της άλμπουμ, η σταρ αποκαλύπτει πως από Κοσοβάρα πρόσφυγας βρέθηκε στην κορυφή των charts και πρωτοσέλιδο στα media.

Η Ρίτα Ορα συγκλονίζει: Η πρώτη μου φορά ήταν στα 14 με 26χρονο [εικόνες] | iefimerida.gr 0

Η δήλωση όμως που κυριολεκτικά άναψε φωτιές, αφορά την πρώτη της φορά που όπως αποκάλυψε, ήταν στα 14 της με έναν 26χρονο. Ωστόσο η ίδια επιμένει ότι δεν πρόκειται για περιστατικό σεξουαλικής παρενόχλησης ανηλίκου και ότι είχε πλήρη συναίνεση.

Η Ρίτα Ορα συγκλονίζει: Η πρώτη μου φορά ήταν στα 14 με 26χρονο [εικόνες] | iefimerida.gr 1

Εξήγησε ότι το περιστατικό έλαβε χώρα όταν σπούδαζε θέατρο στο Sylvia Young Theatre School του Λονδίνου «Ημουν 14 όταν είχα την πρώτη μου επαφή με έναν άντρα. Θα έλεγα ότι ήταν περίπου 26. Ακούγεται πραγματικά σαν παιδική κακοποίηση, έτσι δεν είναι; Ωστόσο δεν υπήρξα θύμα, επειδή το ήθελα. Δεν με ανάγκασε να το κάνω. Δεν θέλω οι άνθρωποι να πιστεύουν ότι κακοποιήθηκα ως παιδί» αναφέρει.

Η Ρίτα Ορα συγκλονίζει: Η πρώτη μου φορά ήταν στα 14 με 26χρονο [εικόνες] | iefimerida.gr 2
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Ρίτα Όρα αποκάλυψη σχέση ηλικία
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ