Μπαλάφας: Ούτε οι... 300 φτάνουν, αν έχεις τον κόσμο απέναντί σου - iefimerida.gr

Μπαλάφας: Ούτε οι... 300 φτάνουν, αν έχεις τον κόσμο απέναντί σου

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: EUROKINISSI
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Υπέρ της διεύρυνσης της κυβερνητικής πλειοψηφίας τάσσεται ο υφυπουργός εσωτερικών Γιάννης Μπαλάφας, διατυπώνοντας την άποψη ότι «θα ήταν καλό να στηρίξουν και άλλοι την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ».

Όπως εξηγεί σε συνέντευξή του στην Κυριακάτικη kontranews, «προεκλογικά είχαμε δηλώσει ότι επιβάλλονται συγκλίσεις τουλάχιστον στο ζήτημα της απομείωσης του χρέους. Δεν βλέπουμε όμως ανάλογη διάθεση από την αντιπολίτευση».

Ερωτηθείς δε, αν αρκούν οι 155 για να μακροημερεύσει η κυβέρνηση, δηλώνει με νόημα πως «αν σε στηρίζει ο κόσμος αρκούν. Αν έχεις τη κοινωνία απέναντι σου, ούτε οι 300 φτάνουν…».

Τέλος, χαρακτηρίζει δε «φιλόδοξο», όχι όμως ουτοπικό, το «παράλληλο πρόγραμμα» της κυβέρνησης και σε ό,τι αφορά στις προτεραιότητες του χαρτοφυλακίου του, προαναγγέλλει την κατάθεση του νομοσχεδίου για την αυτοτέλεια και την οικονομική βιωσιμότητα των ΟΤΑ.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ