Η κατινιά της Ραχήλ για την Μενεγάκη: Την έβλεπα μικρή, αιώνες πριν...[βίντεο] - iefimerida.gr

Η κατινιά της Ραχήλ για την Μενεγάκη: Την έβλεπα μικρή, αιώνες πριν...[βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Στις δηλώσεις της εβδομάδας που πέρασε και που συζητήθηκαν πολύ ήταν και τα όσα είπε η Ραχήλ Μακρή για την ηλικία της Ελένης Μενεγάκη.

«Παντρεύτηκα γιατί εκβιάστηκα. Ο μικρός μου γιος είπε "Τι ωραία που δεν σε ψήφισαν! Ξαναβρήκα πίσω τη ζωή μου"! Είπα στη Ζωή Κωνσταντοπούλου ότι δεν αξίζει να ασχοληθεί και να συνεχίσει να παλεύει όταν ο ίδιος ο λαός δεν αναγνώρισε και δεν μπόρεσε να διαχωρήσει την εντιμότητα στην πολιτική.

Δεν την βλέπω την Ελένη Μενεγάκη, αν και τη συμπαθώ γιατί την έβλεπα μικρή, την έβλεπε η γιαγιά μου πολύ. Αλλά μιλάω για αιώνες πριν, χωρίς να θέλω να πω για τις ηλικίες γιατί ήταν πολύ νέα στο ξεκίνημά της. Να με καλέσετε μια μέρα να μαγειρέψουμε. Θα μαγειρέψω κάτι με κόκκινες πιπεριές Φλωρίνης".

Δείτε το σχετικό απόσπασμα:

Tο σχετικό απόσπασμα έπαιξε στο «Πρωινό ΣΟΥΚΟΥ» και η Μαρία Μπεκατώρου έγινε για πρώτη φορά έξαλλη!

«Τώρα θα μιλήσω! Η Ραχήλ Μακρή -με συμφέρει που δεν είναι στη Βουλή γι' αυτό μιλάω- που το μάτι αυτό έχει πέσει και χρειάζεται κάποια βλεφαροπλαστική, τολμά και μιλά για την Ελένη Μενεγάκη; Πόσο χρονών είναι η Ραχήλ Μακρή; Την έβλεπε τη Μενεγάκη με τη γιαγιά της; Μα είναι δυνατόν; Το έκανε επίτηδες νομίζω», είπε η Μαρία.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ