Μεϊμαράκης: Η πολιτική απάτη του ΣΥΡΙΖΑ δεν κρύβεται πια - iefimerida.gr

Μεϊμαράκης: Η πολιτική απάτη του ΣΥΡΙΖΑ δεν κρύβεται πια

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: SOOC
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

«Το ψέμα και η απέχθεια σε κάθε τι το ιδιωτικό είναι στο DNA του», αναφέρει ο Ευάγγελος Μεϊμαράκης σε ανακοίνωσή του σχετικά με τον ΦΠΑ που επέβαλλε ο ΣΥΡΙΖΑ στην εκπαίδευση.

Σε αυτή, ο πρόεδρος της ΝΔ τονίζει ότι «η επιβολή ΦΠΑ 23% στην εκπαίδευση ήταν από την αρχή στο πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ». «Αυτοί τον σκέφτηκαν και αυτοί τον πρότειναν στην τρόικα» σημειώνει ο κ. Μεϊμαράκης που συνεχίζει κατηγορώντας τον ΣΥΡΙΖΑ ότι «κάτω από τη πίεση της κοινωνίας» ισχυρίζεται ότι ψάχνει «δήθεν» για ισοδύναμα.

«Τώρα ομολογούν πως αυτό το θέμα δεν είναι στις προτεραιότητές τους. Τώρα μιλούν για “πενταροδεκάρες” και ισχυρίζονται πως τα φροντιστήρια και τα ΙΕΚ αφορούν μόνο τους προνομιούχους. Ομολογούν, ταυτόχρονα, πως άρχισαν παζάρια με την τρόικα για τους πλειστηριασμούς πρώτης κατοικίας και τα “κόκκινα δάνεια”. Παζάρια που προεκλογικά, για να υφαρπάξουν τις ψήφους των πολιτών, απέκλειαν», αναφέρει ο πρόεδρος της ΝΔ που κατηγορεί τον ΣΥΡΙΖΑ για «πολιτική απάτη».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ