Νέα σκληρή ανακοίνωση του Παναθηναϊκού κατά της ΕΠΟ - iefimerida.gr

Νέα σκληρή ανακοίνωση του Παναθηναϊκού κατά της ΕΠΟ

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο πόλεμος ανάμεσα στην ΕΠΟ και τον Παναθηναϊκό συνεχίζεται. Μετά την επιστολή των πράσινων και την απάντηση της ομοσπονδίας για αποβολή από το πρωτάθλημα σε περίπτωση προσφυγής στα πολιτικά δικαστήρια, το τριφύλλι επανήλθε κάνοντας λόγο για κακουργηματικά κατηγορούμενους.

Με νέα σκληρή ανακοίνωση, ο Παναθηναϊκός κάνει λόγο για σκανδαλώδεις συμπεριφορές της ΕΠΟ αλλά και εξάντληση από πλευράς της ομάδας κάθε νόμιμης δυνατότητας για προάσπιση των συμφερόντων

Αναλυτικά η ανακοίνωση

«Σήμερα όλοι Έλληνες ποδοσφαιρόφιλοι έγιναν σοφότεροι. Εμαθαν ότι ο τρις κακουργηματικά κατηγορούμενος πρόεδρος της ΕΠΟ ζητάει από τον υπόδικο για χειραγώγηση αγώνων πρόεδρο της Super League να δράσει κατά του Παναθηναϊκού που επιδιώκει ισονομία και σε καμία περίπτωση ευνοϊκή μεταχείριση. Οφείλει να γνωρίζει ο πρόεδρος της ΕΠΟ ότι ουδείς είναι υπεράνω του ελληνικού Συντάγματος και των νόμων. Ο Παναθηναϊκός θα εξαντλήσει κάθε νόμιμη δυνατότητα που του δίνεται για την προάσπιση των συμφερόντων του. Η πρεμούρα του προέδρου της ΕΠΟ να αξιώσει με τη σημερινή της επιστολή από τη Super League τη λήψη μέτρων εναντίον της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, προεξοφλεί τη συνέχιση σκανδαλωδών συμπεριφορών και τον εξαναγκασμό του να αμυνθεί με κάθε νόμιμο μέσο προκειμένου να διαφυλάξει την ισονομία στο ελληνικό ποδόσφαιρο».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Παναθηναϊκός ΕΠΟ Επιστολή
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ