«Φτάσαμε στο ΟΑΚΑ και είδαμε 200 άτομα με μαχαίρια, καδρόνια και μας πήραν τα λεφτά» - iefimerida.gr

«Φτάσαμε στο ΟΑΚΑ και είδαμε 200 άτομα με μαχαίρια, καδρόνια και μας πήραν τα λεφτά»

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τα όσα έγιναν χθες πριν το ματς του Παναθηναϊκού με την Καρσίγιακα για την Euroleague, με την επίθεση σε Τούρκους οπαδούς, έχουν κάνει τον γύρο της Ευρώπης τις τελευταίες ώρες.

Η Καρσίγιακα μάλιστα καταγγέλλει επίθεση από 200 άτομα έξω από το κλειστό του ΟΑΚΑ με τραυματισμό οπαδών της, ενώ στάθηκαν στο πανό που προκάλεσε την ένταση (έγραφε «Ο Κεμάλ ήταν γκέι») και επίσημα... χείλη ανέφεραν πως η φωτογραφία με αυτό βρίσκεται ήδη στην Euroleague. Μάλιστα, τονίζεται πως θα γίνει προσπάθεια να μην βρεθούν Ελληνες στη Σμύρνη για το παιχνίδι του δεύτερου γύρου.

O διευθυντής του αθλητικού τμήματος της Καρσίγιακα, Ταμέρ Ουσταόγλου δήλωσε: «Ο Παναθηναϊκός έχει φανατικούς φιλάθλους. Οποτε μια τουρκική ομάδα παίζει στην Αθήνα, αυτό γίνεται. Στείλαμε τη φωτογραφία με το πανό στην Ευρωλίγκα και αυτή θα επιβάλλει την ποινή. Θα πάρουμε τα απαραίτητα μέτρα, ώστε να μην έρθουν Ελληνες οπαδοί στη Σμύρνη. Μίλησα με τον πρόεδρο και συμφωνούμε σε αυτό. Τούς εξόργισε το γεγονός πως ήρθαμε στην Αθήνα με φίλους της ομάδας. Η αστυνομία δεν πήρε επαρκή μέτρα».

«Φτάσαμε στο ΟΑΚΑ και είδαμε 200 άτομα με μαχαίρια, καδρόνια και μας πήραν τα λεφτά» | iefimerida.gr 0

Φίλος της ομάδας που βρέθηκε στην Αθήνα κατήγγειλε επίθεση από περίπου 200 άτομα όταν έφτασαν στο ΟΑΚΑ: «Περίπου 25 άτομα φτάσαμε στο γήπεδο με ταξί. Οταν βγήκαμε, είδαμε ανθρώπους με καλυμμένα τα πρόσωπά τους και εφοδιασμένους με μαχαίρια, πέτρες και καδρόνια να έρχονται κατά πάνω μας. Δώσαμε τα λεφτά μας, για να προστατευθούμε. Μετά από λίγο παρενέβη η αστυνομία».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ