Ολάντ: Εάν η Ελλάδα έφευγε από το ευρώ, η ΕΕ θα κατέρρεε - iefimerida.gr

Ολάντ: Εάν η Ελλάδα έφευγε από το ευρώ, η ΕΕ θα κατέρρεε

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

«Είναι μια μεγάλη τιμή που μου κάνατε. Με δεχτήκατε εδώ σε αυτό το πανεπιστήμιο με το κύρος που έχει και με αναγορεύσατε σε επίτιμο διδάκτορα» είπε ο Γάλλος πρόεδρος στην ομιλία του στο Πανεπιστήμιο Αθηνών αμέσως μετά την τελετή αναγόρευσής του σε επίτιμο Διδάκτορα.

Παρουσία του Προέδρου της Δημοκρατίας, Προκόπη Παυλόπουλου και του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα ο Φρανσουά Ολάντ ευχαρίστησε για την τιμή που του έγινε και ανέφερε ότι «είχα την τύχη να ακούσω τους επαίνους για το έργο μου και για τις δεσμεύσεις που έχω αναλάβει. Δεν είναι τόσο συχνό να ακούει κανείς τέτοια λόγια σε διάφορες χώρες εκτός της δική του. Τα άκουσα με πολύ μεγάλη ευχαρίστηση».

Ο Φρ. Ολάντ επεσήμανε σχετικά με την ευρωπαϊκή κρίση ότι «χρειάζεται θάρρος και προσπάθεια για να πείσουμε τους συμπολίτες μας ότι η πρόοδος είναι εφικτή».

Σε ό,τι αφορά την Ελλάδα είπε πως «κατέλαβα κάθε δυνατή προσπάθεια η Ελλάδα να παραμείνει στην Ευρωζώνη» εξηγώντας παράλληλα πως αν η Ελλάδα αποχωρούσε, θα ακολουθούσε στη συνέχεια κι άλλη χώρα.«Μετά την Ελλάδα θα ακολουθούσαν και άλλες χώρες» υποστήριξε ο Γάλλος πρόεδρος.

Ολάντ: Εάν η Ελλάδα έφευγε από το ευρώ, η ΕΕ θα κατέρρεε  | iefimerida.gr 0
Ολάντ: Εάν η Ελλάδα έφευγε από το ευρώ, η ΕΕ θα κατέρρεε  | iefimerida.gr 1
Ολάντ: Εάν η Ελλάδα έφευγε από το ευρώ, η ΕΕ θα κατέρρεε  | iefimerida.gr 2
Ολάντ: Εάν η Ελλάδα έφευγε από το ευρώ, η ΕΕ θα κατέρρεε  | iefimerida.gr 3
Ολάντ: Εάν η Ελλάδα έφευγε από το ευρώ, η ΕΕ θα κατέρρεε  | iefimerida.gr 4
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ