Δοκιμασία του Ολυμπιακού στη Βιτόρια - Ψάχνει νίκη κόντρα στην Λαμποράλ - iefimerida.gr

Δοκιμασία του Ολυμπιακού στη Βιτόρια - Ψάχνει νίκη κόντρα στην Λαμποράλ

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τη 2η νίκη του στην Euroleague θα ψάξει απόψε ο Ολυμπιακός κόντρα στην Λαμποράλ Κούτσα (21:30 Novasports 2) στο πλάισιο της 2ης αγωνιστικής του 2ου ομίλου.

Μια νίκη στη Βιτόρια με την οποία θα αφήσει πίσω του την ήττα από τον Παναθηναϊκό στο πρωτάθλημα, αναζητεί απόψε ο Ολυμπιακός. Οι ερυθρόλευκοι ψάχνουν την αντεπίθεση μετά τις δύο ήττες από τους πράσινους και ευελπιστούν ότι θα καταφέρουν επί ισπανικού εδάφους να πετύχουν τον στόχο τους προκειμένου να επανέλθει και η ηρεμία στο εσωτερικό της ομάδας. Ωστόσο κοιτώντας την παράδοση, τα μηνύματα μόνο ενθαρρυντικά δεν είναι αφού ο Ολυμπιακός μετράει μόλις τέσσερις νίκες στις τελευταίες 14 επισκέψεις του στη Βιτόρια.

Απέναντί τους θα συναντήσουν τον Μπουρούση, ο οποίος άφησε τη Ρεάλ για την σημερινή αντίπαλο της ομάδας του Γιάννη Σφαιρόπουλου. Ο Ελληνας τεχνικός θα αποφασίσει την τελευταία στιγμή για τη συμμετοχή του Οθέλο Χάντερ, ο οποίος έχει ξεπεράσει το πρόβλημα τραυματισμού του αλλα δεν έχει αποκτήσει ακόμη ρυθμό.

Διαιτητές του αγώνα θα είναι ο Ουκρανός Μπόρις Ρίζικ, ο Ιταλός Τολγκά Σαχίν και ο Σέρβος Μίλια Βοΐνοβιτς.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Ολυμπιακός λαμπαρολ κουτσα Euroleague
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ