Βιβλίο «καίει» τον Jay Z - Αποκαλύπτει τη σχέση του με την Ριάνα - iefimerida.gr

Βιβλίο «καίει» τον Jay Z - Αποκαλύπτει τη σχέση του με την Ριάνα

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ένα βιβλίο, το οποίο αναφέρεται στην ζωή της Beyoncé, θα μπορούσε να προκαλέσει προβλήματα στο γάμο της διάσημης τραγουδίστριας.

Η βιογραφία που υπογράφεται από την δημοσιογράφο J. Randy Taraborrelli, δεν έχει εγκριθεί από την διάσημη performer, και ισχυρίζεται πως το ζευγάρι είχε κρίσεις στη σχέση του και ότι ο Jay Z την είχε απατήσει με την Rihanna.

Το βιβλίο αναφέρεται στο 2005, όταν ο διάσημος ράπερ είχε κάνει την πρώτη του συνεργασία με την Rihanna.

Εκείνη την περίοδο, δηλαδή τρία χρόνια πριν από το γάμο τους, το ζευγάρι φαίνεται να είχε χωρίσει, καθώς η Beyoncé ήταν απολύτως αφοσιωμένη στην καριέρα της και η σχέση τους περνούσε κρίση. Αποκορύφωμα αυτής ήταν το ερωτικό τετ α τετ του ράπερ με την Riri.

"Εκείνος ένιωθε ότι η σύντροφός του ασχολούνταν μόνο με τη δουλειά, που είχε κυριεύσει κάθε τομέα της ζωή της. Ήταν μια περίοδος που η ένταση της δουλειάς προκαλούσε πολλά προβλήματα στη σχέση της με τον Jay Z", αναφέρει η δημοσιογράφος.

Το βιβλίο αναφέρει πως η Beyonce με τον Jay Z είχαν χωρίσει έναν ολόκληρο χρόνο, ενώ δέκα χρόνια μετά το συμβάν δεν έχουν αποκατασταθεί οι σχέσεις της "Queen B" με την Rihanna.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Jay Z Beyonce rihanna
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ