Αθανασίου: Αν υπάρξει συμβιβασμός στα «κόκκινα» δάνεια θα είναι οδυνηρός - iefimerida.gr

Αθανασίου: Αν υπάρξει συμβιβασμός στα «κόκκινα» δάνεια θα είναι οδυνηρός

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μιλώντας στον realfm 97.8, ο Nάσος Αθανασίου αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, στο θέμα των «κόκκινων» δανείων.

«Χθες άρχισε η συζήτηση μεταξύ Σταθάκη, Τσακαλώτου και των πιστωτών για τα “κόκκινα” δάνεια. Σε έναν μήνα θα επανέλθουν. Έκαναν τις προτάσεις τους εκείνοι, οδυνηρές για την πρώτη κατοικία. Εκανε τις προτάσεις της η ελληνική κυβέρνηση, ώστε να καλύπτει το 72% των ελληνικών “κόκκινων” δάνειων», τόνισε αρχικά ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, για να προσθέσει:

«Εδώ θα πρέπει να υπάρξει κάποια λύση και ο συμβιβασμός, εδώ, αν υπάρξει συμβιβασμός, θα είναι οδυνηρός. Ιδίως σε αυτό το σημείο, στην πρώτη κατοικία, η κυβέρνηση δεν νομίζω ότι έχει πιθανότητες υποχώρησης, δεν έχει δυνατότητα να υποχωρήσει περισσότερο».

«Πρέπει να δούμε πού θα καταλήξει και αν θα φτάσουμε σε πολιτική λύση, δηλαδή να ξεπεράσουμε το τεχνοκρατικό επίπεδο. Νομίζω ότι κάποιοι υπαινιγμοί έγιναν και από την εδώ επίσκεψη του Γάλλου Προέδρου, πάνω στο σημείο αυτό. Πρέπει να δούμε πού θα πάει το πράγμα», είπε ο ίδιος.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ