Προπονήθηκε ο Εσιέν - Τρέχει να προλάβει την ΑΕΚ - iefimerida.gr

Προπονήθηκε ο Εσιέν - Τρέχει να προλάβει την ΑΕΚ

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο Μίκαελ Εσιέν φαίνεται να αφήνει πλέον πίσω του τον σοβαρό τραυματισμό που τον ταλαιπώρησε από την πρώτη ημέρα που υπέγραψε το συμβόλαιό του στον Παναθηναϊκό και μετράει αντίστροφα για την πρώτη του συμμετοχή.

Ο Εσιέν ακολουθούσε τις τελευταίες εβδομάδες συντηρητικό πρόγραμμα προκειμένου να μην επιβαρύνει περισσότερο το σημείο, στο οποίο υποβλήθηκε σε επέμβαση και φαίνεται πως αυτή τη φορά όλα λειτούργησαν ομαλά.

Ο Γκανέζος μέσος έβγαλε το πρώτο μέρος του προγράμματος της Πέμπτης, καταφέρνοντας μετά το ζέσταμα να κάνει κάποιες ασκήσεις, ενώ στη συνέχεια ακολούθησε ατομικό. Το τεχνικό αλλά και το ιατρικό επιτελείο του τριφυλλιού ευελπιστεί πλέον ότι ο Εσιέν θα μπορέσει να μπει επιτέλους σε κανονικούς ρυθμούς προπόνησης. Στόχος των πρασίνων είναι ο αμυντικός μέσος της ομάδας να μπει στην αποστολή για την αναμέτρηση με την ΑΕΚ την 1η Νοεμβρίου ώστε να είναι σε θέση να αγωνιστεί ίσως και βασικός για το παιχνίδι με τον Ατρόμητο που θα ακολουθήσει.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ μικαελ εσιεν Παναθηναϊκός αεκ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ