Πώς οι Καρντάσιαν κατέστρεψαν τους άνδρες τους - Μια απίστευτη φάρα [εικόνες] - iefimerida.gr

Πώς οι Καρντάσιαν κατέστρεψαν τους άνδρες τους - Μια απίστευτη φάρα [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μερικές ημέρες μετά την είσοδο στο νοσοκομείο του παίκτη της NBA Lamar Odom, από υπερβολική χρήση ουσιών, δεν μπορεί κάποιος να μην παρατηρήσει ότι οι τραγωδίες είναι φτιαγμένες για τους άνδρες των Καρντάσιαν.

Ο Ρόμπερτ, ο μοναδικός άντρας της οικογένειας, είναι καταθλιπτικός. Ο Scott Disick, ο αγαπημένος της Κόρτνεϊ, μόλις μπήκε σε αποθεραπεία από ναρκωτικά. Και ο Kris Humphries άντεξε μόνο 72 ημέρες παντρεμένος με την Κιμ. Οσο για τον Μπρους Τζένερ, αυτός είναι μια ιστορία μόνος του!

Πώς οι Καρντάσιαν κατέστρεψαν τους άνδρες τους - Μια απίστευτη φάρα [εικόνες] | iefimerida.gr 0

Ο τελειωμένος Λαμάρ

Ο Lamar Odom βρέθηκε σε κώμα μετά από πολλές ημέρες που πέρασε σε έναν οίκο ανοχής του Λας Βέγκας. Η Κλοέ Καρντάσιαν εμφανίστηκε κάποιες στιγμές στο πλευρό του, το ζευγάρι βρίσκεται σε διαδικασία διαζυγίου από το 2013. Ο Λαμάρ βρήκε τελικά από το κώμα μετά από 9 ημέρες, αλλά η διαπίστωση δεν άργησε: οι άντρες των Καρντάσιαν δεν πάνε καλά.

Πώς οι Καρντάσιαν κατέστρεψαν τους άνδρες τους - Μια απίστευτη φάρα [εικόνες] | iefimerida.gr 1


Scott Disick, ο κατεστραμμένος σύντροφος της Κλοέ Καρντάσιαν
Είναι 32 ετών, ηθοποιός σε ριάλιτι σόου. Κυκλοφορεί μονίμως μεθυσμένος, με γρήγορα αυτοκίνητα και περνάει τα βράδια του στα κλαμπ του Λας Βέγκας. Αναγκάστηκε να μπει σε ειδική κλινική αποτοξίνωσης.

Πώς οι Καρντάσιαν κατέστρεψαν τους άνδρες τους - Μια απίστευτη φάρα [εικόνες] | iefimerida.gr 2
Πώς οι Καρντάσιαν κατέστρεψαν τους άνδρες τους - Μια απίστευτη φάρα [εικόνες] | iefimerida.gr 3


Rob Kardashian, ο αδελφός στη σκιά των αδελφών του
«Είσαι loser Ρόμπερτ» του φώναζε κατάμουτρα η Κιμ Καρντάσιαν, μπροστά σε εκατομμύρια τηλεθεατές, σε ένα από τα επεισόδια του ριάλιτι Keeping Up with the Kardashians. Στο εσωτερικό αυτής της καθαρά γυναικοκρατούμενης οικογένειας, ο μικρότερος αδελφός, 28 ετών σήμερα, έχασε τον πατέρα του όταν ήταν έφηβος και παραδέχεται δημόσια ότι δεν τον καταλαβαίνουν οι γυναίκες του σπιτιού. Δεν μπορεί να βρει μια δουλειά που να του αρέσει, πήρε 50 κιλά λόγω άγχους, αρνείται να εμφανιστεί στο ριάλιτι της οικογένειας, βρίζει την οικογένειά του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και κρύβεται από τους φωτογράφους. Δηλώνει ότι το ριάλιτι που γυρίζουν «κατέστρεψε την οικογένειά του».
Χωρίς ενοχές, η μητέρα του του είχε δώσει εντολή να αδυνατίσει αν ήθελε να κερδίσει τη ζωή του και αν ήθελε να εκπροσωπεί τα προϊόντα που δημιουργεί η οικογένεια.

Εδώ ο Ρόμπερτ με τη μητέρα του:

Πώς οι Καρντάσιαν κατέστρεψαν τους άνδρες τους - Μια απίστευτη φάρα [εικόνες] | iefimerida.gr 4


Ο άντρας-θύμα της Κιμ
Ο παίκτης του μπάσκετ Kris Humphries άντεξε 72 ημέρες γάμου με την Κιμ, το 2011. Της είχε κάνει πρόταση γάμου στην τηλεόραση, μπροστά στις κάμερες του καναλιού Ε!. Οι φήμες λένε ότι είχαν προβάρει δύο φορές την τηλεοπτική πρόταση γάμου οι δυό τους.

Πώς οι Καρντάσιαν κατέστρεψαν τους άνδρες τους - Μια απίστευτη φάρα [εικόνες] | iefimerida.gr 5

Ο Μπρους που έγινε Κέιτλιν
Οσο για τον τελευταίο αρσενικό της οικογένειας, τον Μπρους Τζένερ, είχε πάρει διαζύγιο από την μητέρα Κρις. Εκείνος έκανε το πιο απίστευτο από όλους, έγινε γυναίκα!

Πώς οι Καρντάσιαν κατέστρεψαν τους άνδρες τους - Μια απίστευτη φάρα [εικόνες] | iefimerida.gr 6
Πώς οι Καρντάσιαν κατέστρεψαν τους άνδρες τους - Μια απίστευτη φάρα [εικόνες] | iefimerida.gr 7

Ο μόνος που αντέχει, προς το παρόν, είναι ο διάσημος ράπερ Κέινι Γουέστ. Τα αμερικανικά ΜΜΕ γράφουν ότι ο ράπερ δεν χρειάζεται τις Καρντάσιαν για να καταστρέφει μόνος του τη μουσική και την εικόνα του:

Πώς οι Καρντάσιαν κατέστρεψαν τους άνδρες τους - Μια απίστευτη φάρα [εικόνες] | iefimerida.gr 8
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Καρντάσιαν φάρα κατέστρεψαν άνδρες
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ