Ο Κάμερον ξέχασε την κόρη του σε παμπ - Επινε μπύρες με τον Κινέζο Πρόεδρο - iefimerida.gr

Ο Κάμερον ξέχασε την κόρη του σε παμπ - Επινε μπύρες με τον Κινέζο Πρόεδρο

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο Ντέιβιντ Κάμερον φιλοξένησε τον Πρόεδρο της Κίνας Σι Τσινπίνγκ και αποφάσισε να τον ξεναγήσει σε μια παραδοσιακή αγγλική παμπ πίνοντας μπύρες. Ομως ο πρωθυπουργός της Αγγλίας μάλλον χαλάρωσε αρκετά, με αποτέλεσμα να ξεχάσει την κόρη του εκεί.

Οι δύο ηγέτες, αφού πρώτα είχαν ολοκληρώσει μια σειρά από επαφές, επισκέφθηκαν την παμπ Plough, κοντά στην περιοχή της κατοικίας του Ντέιβιντ Κάμερον. Το Plough, το οποίο τους φιλοξένησε, είναι μια από τις πλέον γνωστές παμπ του Λονδίνου για τα εξαιρετικά fish and chips, τα οποία «τίμησε» ο Κινέζος Πρόεδρος, ενώ ο Κάμερον περιορίστηκε στην κατανάλωση μπύρας, όπως δήλωσε και ο ιδιοκτήτης του μαγαζιού Στιβ Χόλινγκς μιλώντας στο γαλλικό πρακτορείο ειδήσεων.

Ολα θα κυλούσαν ομαλά αν ο Κάμερον δεν ξεχνούσε την 11χρονη κόρη του μέσα στην παμπ. Ο πρωθυπουργός της Αγγλίας έφυγε και τελικά επέστρεψε μετά από περίπου 15 λεπτά για να την πάρει στο σπίτι, ενώ χαριτολογώντας είπε στους πελάτες της παμπ: «Σήμερα δεν αφήνω την οικογένειά μου εδώ».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Ντέιβιντ Κάμερον παμπ κόρη
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ