«Χοντρό» επεισόδιο Δέλλα με Αρθο στα Σπάτα - iefimerida.gr

«Χοντρό» επεισόδιο Δέλλα με Αρθο στα Σπάτα

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο Τραϊανός Δέλλας αποχώρησε την Τετάρτη από την ΑΕΚ και σήμερα με την ανακοίνωση του άφησε πολλές πολλές αιχμές για την διοίκηση της Ενωσης και την συνεργασία τους το τελευταίο διάστημα.

Ο Δέλλας για την παραίτηση του ουσιαστικά «φωτογράφισε» τα όσα είπε ο Δημήτρης Μελισσανίδης στην αντιπροσωπεία της Original 21 αναφορικά με τα αγωνιστικά και για συγκεκριμένους ποδοσφαιριστές.

Ενας από αυτούς ήταν και ο Θέσαρ Αρθο, τον οποίο ο Δέλλας μπορεί να μην εμπιστεύτηκε σε κανένα ματς (δεν έχει παίξει δευτερόλεπτο σε επίσημα παιχνίδια), αλλά τον... προστάτευσε μετά από ένα «χοντρό» επεισόδιο στα Σπάτα. Πριν λίγες ημέρες στο προπονητικό κέντρο της Ενωσης σε μια άσκηση της προπόνησης ο Ισπανός κεντρικός αμυντικός άρχισε να αντιδρά έντονα και να βρίζει στην γλώσσα του, αλλά ο Δέλλας γνωρίζοντας ισπανικά αντιλήφθηκε αμέσως τι του είπε και κινήθηκε προς το μέρος του.

Ο πρώην προπονητής της ΑΕΚ δεν έδωσε συνέχεια στο θέμα και κάποιοι μπήκαν ανάμεσα τους για να μην... χοντρύνει. Ο Δέλλας μάλιστα δεν παρέπεμψε τον Αρθο στην διοίκηση, αλλά κράτησε εντός των.. τειχών το θέμα.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Δέλλας αεκ αρθο επεισόδιο
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ