Στις Βρυξέλλες η Ζωή Κωνσταντοπούλου -Της κρατούν την ομπρέλα για να μη βραχεί [εικόνα] - iefimerida.gr

Στις Βρυξέλλες η Ζωή Κωνσταντοπούλου -Της κρατούν την ομπρέλα για να μη βραχεί [εικόνα]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τη βροχερή πρωτεύουσα του Βελγίου επισκέφθηκε η Ζωή Κωνσταντοπούλου και ακόμα και εκεί ο φωτογραφικός φακός τη συνέλαβε την ώρα που περίμενε για ταξί. Δίπλα της βρισκόταν ένας κύριος ο οποίος κρατούσε για λογαριασμό της κυρίας Κωνσταντοπούλου μία ομπρέλα ώστε να μη βρέχεται.

Πιθανότατα να είναι κάποιος συνεργάτης της, ο οποίος ευγενικά κρατάει την ομπρέλα ώστε να προστατευθούν και οι δύο από τη βροχή, όπως φαίνεται και στη φωτογραφία που δημοσίευσαν τα parapolitika.

Ωστόσο το στιγμιότυπο θύμισε την ημέρα ορκωμοσίας του Προέδρου της Δημοκρατίας Προκόπη Παυλόπουλου, όταν στην Αθήνα έβρεχε καταρρακτωδώς και ο πρωθυπουργός κρατούσε την ομπρέλα στην τότε πρόεδρο της Βουλής για να μην βραχεί.

Στις Βρυξέλλες η Ζωή Κωνσταντοπούλου -Της κρατούν την ομπρέλα για να μη βραχεί [εικόνα] | iefimerida.gr 1

Υπενθυμίζεται πως η κα Κωνσταντοπούλου μετέβη στις Βρυξέλλες προκειμένου να μετάσχει σε δύο ευρωπαϊκά συνέδρια. Συγκεκριμένα, θα είναι εκ των ομιλητών στο Συνέδριο του CATDM (Επιτροπή για τη Διαγραφή του Χρέους του Τρίτου Κόσμου), «European Citizens’ Assembly on debt» (Συνέλευση Ευρωπαίων Πολιτών για το Χρέος), το οποίο θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 16 Οκτωβρίου 2015.
Στις 22 Οκτωβρίου 2015, η Ζωή Κωνσταντοπούλου θα μετάσχει στη συζήτηση στρογγυλής τραπέζης «TheStateofEurope 2015 – Addressing Europe’s Crises: Policy Cross roads» (Το κράτος της Ευρώπης το 2015 – Αντιμέτωποι με Ευρωπαϊκές κρίσεις: Σταυροδρόμι Πολιτικών), που συνδιοργανώνουν η Λουξεμβουργιανή Προεδρία της Ευρωπαϊκής Ένωσης με την ευρωπαϊκή Δεξαμενή Σκέψης «Friends of Europe»
(“Φίλοι της Ευρώπης”).

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ