Ζήτησε εξηγήσεις ο Ιβάν Σαββίδης – Ενοχλημένος από την μέτρια εικόνα του ΠΑΟΚ - iefimerida.gr

Ζήτησε εξηγήσεις ο Ιβάν Σαββίδης – Ενοχλημένος από την μέτρια εικόνα του ΠΑΟΚ

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Στο προπονητικό κέντρο της Νέας Μεσημβρίας βρέθηκε ο Ιβάν Σαββίδης όπου παρακολούθησε την προπόνηση του ΠΑΟΚ πριν το παιχνίδι με την Κράσνονταρ ενώ είχε συζήτηση με τον Ιγκόρ Τούντορ και τον Φρανκ Αρνεσεν για την μέτρια πορεία της ομάδας.

Ο ιδιοκτήτης του ΠΑΟΚ θέλησε να επιθεωρήσει από κοντά τα έργα που γίνονται στο προπονητικό κέντρο του ΠΑΟΚ προκειμένου να βελτιωθεί η κατάσταση, ειδικά αυτή τη χρονική περίοδο που έχει αρχίσει να χαλάει και ο καιρός.

Ο δυνατός άνεμος προκάλεσε εντύπωση στον Σαββίδη, ο οποίος έχει εγκρίνει εδώ και αρκετό καιρό ένα κονδύλι ώστε να τοποθετηθούν ανεμοφράκτες, ζητώντας μάλιστα από τον Φρανκ Αρνεσεν να επισπευσθούν οι διαδικασίες.

Εκτός πάντως από τα έργα που είναι σε εξέλιξη στη Νέα Μεσημβρία, ο Σαββίδης είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει τόσο με τον Δανό όσο και με τον Ιγκόρ Τούντορ για την πορεία της ομάδας.

Αρνεσεν και Τούντορ δεσμεύθηκαν να υπάρξει άμεσα βελτίωση ενώ όταν ρωτήθηκαν αν είναι ικανοποιημένοι από την απόσταση που υπάρχει αυτή την στιγμή από τον Ολυμπιακό απάντησαν φυσικά αρνητικά με τον Σαββίδη να αποχωρεί χαμογελαστός, ζητώντας καλύτερα αποτελέσματα στη συνέχεια του πρωταθλήματος.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Ιβάν Σαββίδης ΠΑΟΚ ιγκορ τουντορ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ