Και το ΠΑΟΚ – Παναθηναϊκός με sky κάμερα μόνο στα κανάλια Novasports! - iefimerida.gr

Και το ΠΑΟΚ – Παναθηναϊκός με sky κάμερα μόνο στα κανάλια Novasports!

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Το μεγάλο ντέρμπι της 8ης αγωνιστικής της Super League, ΠΑΟΚ-Παναθηναϊκός, έρχεται την Κυριακή 25 Οκτωβρίου στις 19:30, και τα κανάλια Novasports ετοιμάζουν ακόμη μία μεγάλη παραγωγή για την κάλυψη του!

Οι φίλοι του ποδοσφαίρου μετά τη μοναδική εμπειρία θέασης με τη Sky κάμερα που χάρισε μοναδικά πλάνα στο ντέρμπι της προηγούμενης αγωνιστικής, θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν και τη μάχη της Τούμπας (https://youtu.be/iqloBOoSz44) με τη χρήση της κάμερας, που χρησιμοποιείται στους τελικούς των μεγαλύτερων διοργανώσεων παγκοσμίως (Μουντιάλ, Euro) και που τη λειτουργεί ειδικός χειριστής. Η Sky κάμερα αιωρείται σε τέσσερα συρματόσχοινα και έχει τη δυνατότητα να καλύπτει όλους τους άξονες του γηπέδου, ενώ κατεβαίνει και μέχρι το επίπεδο του αγωνιστικού χώρου.

Για την παραγωγή του ντέρμπι του ΠΑΟΚ – Παναθηναϊκός, θα εργαστούν περισσότεροι από 50 τεχνικοί και δημοσιογράφοι, ενώ η κάλυψη θα γίνει συνολικά με 16 κάμερες. Εκτός από την sky κάμερα, θα χρησιμοποιηθούν μεταξύ άλλων 1 ultra high speed, 2 super slow motion, 2 crane cameras, μία ασύρματη steady cam, ώστε οι συνδρομητές των αθλητικών καναλιών της Nova να νιώθουν σαν να βρίσκονται μέσα στο γήπεδο!

Οι συνδρομητές των καναλιών Novasports 1 και Novasports 1 HD, θα μπουν στο κλίμα της αναμέτρησης από τις 16:00 με την εκπομπή «Παίζουμε Ελλάδα» και οικοδεσπότες τους Λίλα Κουντουριώτη, Γρηγόρη Παπαβασιλείου και Γιαννίκο Δούσκα, με τις αφίξεις των δύο αποστολών και όλα τα τελευταία νέα των ομάδων και εκλεκτούς καλεσμένους. Στις 19:30 θα ξεκινήσει η ζωντανή μετάδοση του ΠΑΟΚ - Παναθηναϊκός σε περιγραφή των Γιάννη Πάγκου και Γιώργο Λιώρη και ρεπορτάζ των Κωστή Μπότσαρη, Νίκου Τζουάννη και Γιώργου Αργυρόγλου. Αμέσως μετά θα ακολουθήσει το «τρίτο ημίχρονο» με όλο το ρεπορτάζ και τις δηλώσεις των πρωταγωνιστών. Ο αγώνας θα προβληθεί και από την πρωτοποριακή υπηρεσία Nova GO, ενώ θα μεταδοθεί και σε μαγνητοσκόπηση το ίδιο βράδυ στις 24:00 από τα Novasports 2 και Novasports 2 HD. Επίσης, θα μεταδοθεί και ηχητικά από το Novasports.gr. Όσοι φίλοι του ποδοσφαίρου, επιθυμούν να συμμετέχουν ενεργά κατά τη διάρκεια του αγώνα, μπορούν να εκφράζουν τις απόψεις τους στα social media, χρησιμοποιώντας το hashtag της αναμέτρησης #PAOKPAO.

Τα ντέρμπι στη φετινή Super League δεν σταματούν ποτέ, καθώς έρχονται τις επόμενες ημέρες στα κανάλια Novasports τα μεγάλα παιχνίδια, Παναθηναϊκός – ΑΕΚ και Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός!

Novasports. Όλα για την ομάδα σου!

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΠΑΟΚ Παναθηναϊκός sky cam
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ