Σεβαστάκης: Παραποιήθηκαν οι δηλώσεις μου για το ΦΠΑ στα ιδιωτικά σχολεία - iefimerida.gr

Σεβαστάκης: Παραποιήθηκαν οι δηλώσεις μου για το ΦΠΑ στα ιδιωτικά σχολεία

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Την θέση ότι παραποιήθηκαν οι δηλώσεις του για την επιβολή ΦΠΑ στην ιδιωτική εκπαίδευση και ότι αυτή δεν αφορά τους ψηφοφόρους του ΣΥΡΙΖΑ διατύπωσε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Δ. Σεβαστάκης.

Σε δηλώσεις του στο ΣΚΑΪ ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ υποστήριξε ότι υπήρξε πλήρης παραποίηση των λεγομένων του. «Αυτό που είπα είναι ότι ο ΣΥΡΙΖΑ αυτή τη στιγμή δεν βρίσκεται υπό πίεση, και δεν θα είχε κανένα θέμα να κρατήσει το 23% και να επιμείνει δογματικά σε ένα εισπρακτικό μέσο. Εντούτοις, το γεγονός ότι μπορεί και να το μετριάζει σημαίνει ότι η πεποίθηση είναι ότι το μέτρο δεν είναι στη σωστή κατεύθυνση» τόνισε ο κ.Σεβαστάκης.

Επιπλέον, τόνισε ότι «η ιδιωτική εκπαίδευση είναι εξίσου σοβαρή και παραγωγική και δεν είναι πενταροδεκάρες», κρατώντας σαφείς αποστάσεις από τις δηλώσεις υπουργού Παιδείας, Ν. Φίλη. «Ό,τι βγάζει με κόπο κανείς δεν είναι πενταροδεκάρες. Αυτό που αποταμιεύεις με κόπο είναι πολύ ακριβό. Ό,τι στερείσαι είναι πανάκριβο ανεξαρτήτως αν είναι πεντακόσια ή χίλια ευρώ» πρόσθεσε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ