Η Μύκονος και πάλι μπροστά - Στο εξώφυλλο της γαλλικής Vogue [εικόνα] - iefimerida.gr

Η Μύκονος και πάλι μπροστά - Στο εξώφυλλο της γαλλικής Vogue [εικόνα]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Στάση στη Μύκονο έκανε η γαλλική Vogue μέσα στο φθινόπωρο με το νέο της εξώφυλλο να κοσμείται από το νησί των Ανέμων.

Δια χειρός του διάσημου φωτογράφου Μάριο Τεστίνο, το τεύχος Νοεμβρίου του περιοδικού-βίβλου της μόδας έχει ελληνικό χρώμα στην πρώτη του σελίδα και κυκλοφορεί.

Με ένα φόρεμα στα χρώματα του ουρανού, η Μίκα περπατά ξυπόλυτη στο νησί με τον αέρα να της παίρνει τα μαλλιά. Πίσω της πέρα από τα χαρακτηριστικά χρώματα λευκό και γαλάζιο, γυναίκες χορεύουν φορώντας παραδοσιακές στολές.

«Η Μίκα, που κοσμεί το εξώφυλλο, σαν μια άλλη ''dancing queen'' βρίσκεται στα σοκάκια της Μυκόνου. Το νησί είναι γνωστό για την ειδυλλιακή του πλαστικότητα, τον νωχελικό καύσωνα και την αίσθηση του γλεντιού, την ώρα που ο Μάριο Τεστίνο γιορτάζει, ανάμεσα στη φολκλορική μανία και την υψηλή ραπτική. Αυτή είναι μια πρόσκληση να ταξιδέψεις», γράφει αρχισυντάκτρια του περιοδικού Εμανουέλ Αλτ.

Η Μύκονος και πάλι μπροστά - Στο εξώφυλλο της γαλλικής Vogue [εικόνα] | iefimerida.gr 0
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ γαλλική Vogue εξώφυλλο Μύκονος
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ