Επεισόδιο του Μουρίνιο με έναν 14χρονο στο κέντρο του Λονδίνου [βίντεο] - iefimerida.gr

Επεισόδιο του Μουρίνιο με έναν 14χρονο στο κέντρο του Λονδίνου [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο Ζοσέ Μουρίνιο νιώθει αφόρητη πίεση στον πάγκο της Τσέλσι και αυτό έχει αντίκτυπο και στην προσωπική του ζωή. Ο τεχνικός των Λονδρέζων έσπρωξε έναν πιτσιρικά, ο οποίος προσπαθούσε να τον τραβήξει βίντεο στους δρόμους του Λονδίνου.

Ο Πορτογάλος περπατούσε την Κυριακή σε κεντρικό δρόμο της αγγλικής πόλης, όταν τον αντιλήφθηκε ο Οτο Ναχμάχερ. Ο 14χρονος έβγαλε αμέσως το κινητό του και προσπάθησε να τραβήξει βίντεο τον Μουρίνιο, ο οποίος μόλις το αντιλήφθηκε κινήθηκε προς το μέρος του.

Με το ένα χέρι κρατούσε το κινητό του μιλώντας στο τηλέφωνο και με το αριστερό έσπρωξε τον νεαρό κατεβάζοντάς του το χέρι. Κατάφερε έτσι να χαλάσει το πλάνο του πιτσιρικά, ο οποίος έμεινε με την απορία ζωγραφισμένη στο πρόσωπό του που δεν κατάφερε να απαθανατίσει το ίνδαλμά του.



Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ