Ο Ολυμπιακός απειλεί τον «πρέσβη» Παναθηναϊκό στην Ευρώπη - iefimerida.gr

Ο Ολυμπιακός απειλεί τον «πρέσβη» Παναθηναϊκό στην Ευρώπη

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Για πάρα πολλά χρόνια ο Παναθηναϊκός αποτελούσε την ελληνική ομάδα, η οποία αποτελούσε τον άξιο πρεσβευτή της Ελλάδας στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Ωστόσο ο Ολυμπιακός με την παρουσία του τα τελευταία χρόνια στο Champions League έχει καταφέρει όχι μόνο να κλείσει την ψαλίδα αλλά να απέχει πλέον μόλις μία νίκη από τους πράσινους.

Η ομάδα του Μάρκο Σίλβα μετά το διπλό επί της Αρσεναλ, πέρασε νικηφόρα και από το Ζάγκρεμπ επί της Ντινάμο, φτάνοντας τα επτά διπλά στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση. Ο Παναθηναϊκός έχει σταματήσει στα οκτώ, κάτι που σημαίνει ότι ο Ολυμπιακός χρειάζεται ακόμη μια νίκη μακριά από το Φάληρο για να ισοφαρίσει το ρεκόρ του τριφυλλιού.

Με δεδομένο ότι η επόμενη εκτός έδρας αναμέτρηση είναι με την Μπάγερν στο Μόναχο, δεν αποκλείεται ο Ολυμπιακός να χρειαστεί να περιμένει για τουλάχιστον ένα ακόμη εκτός έδρας παιχνίδι. Η ευκαιρία ίσως του δοθεί φέτος αν προκριθεί στην επόμενη φάση του Champions League , διαφορετικά θα πρέπει να περιμένει μέχρι την επόμενη σεζόν.

Αναλυτικά τα επτά «διπλά» του Ολυμπιακού

Βέρντερ Βρέμης-Ολυμπιακός 1-3

Λάτσιο-Ολυμπιακός 1-2

Μαρσέιγ-Ολυμπιακός 0-1

Μονπελιέ-Ολυμπιακός 1-2

Αντερλεχτ-Ολυμπιακός 0-3

Άρσεναλ-Ολυμπιακός 2-3

Ντιναμό Ζάγκρεμπ-Ολυμπιακός 0-1

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Ολυμπιακός Παναθηναϊκός Champions League
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ