Γυναίκα με παραδοσιακή στολή χορεύει Beyoncé στην Οροσειρά της Ροδόπης [βίντεο] - iefimerida.gr

Γυναίκα με παραδοσιακή στολή χορεύει Beyoncé στην Οροσειρά της Ροδόπης [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

H Gery Georgieva μπορεί να φτάσει στα άκρα για την τέχνη, καθώς όχι μόνο «πήρε τα βουνά», αλλά χόρεψε και το τραγούδι-ύμνος των single γυναικών...τι να σημαίνει αυτό άραγε;

Η Βρετανο-βουλγαρικής καταγωγής καλλιτέχνις στην προσπάθειά της να αναμείξει τα παραδοσιακά στοιχεία με την ποπ κουλτούρα, ανέβηκε στην Οροσειρά της Ροδόπης και χόρεψε φορώντας παραδοσιακή στολή.

Το περίεργο δεν σταμάτησε εκεί, καθώς το τραγούδι ήταν η έκπληξη στο όλο concept. Η ίδια έκανε την ακριβή χορογραφία από το video clip της Beyoncé, «Singles Ladies».

Αν και στο βίντεο δεν ακούγεται το τραγούδι, το λαχάνιασμά της μαρτυρά την δυσκολία και την ένταση του καιρού στο χιονισμένο τοπίο.

Βλέπω την παραδοσιακή και την ποπ κουλτούρα ως παράλληλες, δεδομένου ότι είναι ο ελάχιστος κοινός παρονομαστής που μπορεί να συγκινήσει τόσους πολλούς ανθρώπους. Αυτή η δύναμη, η ικανότητα να ενθαρρύνεις χιλιάδες ανθρώπους να μάθουν μι χορογραφία της Beyoncé dance, είναι κάτι μοναδικό και περίεργο”, σχολίασε η Gery Georgieva.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ καλλιτέχνις Βίντεο viral
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ