Αδωνις: Ο Τσίπρας είναι τεράστιος πολιτικός απατεώνας [βίντεο] - iefimerida.gr

Αδωνις: Ο Τσίπρας είναι τεράστιος πολιτικός απατεώνας [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ολομέτωπη επίθεση κατά του Πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα, εξαπέλυσε ο υποψήφιος πρόεδρος της ΝΔ Αδωνις Γεωργιάδης. Ταυτόχρονα δήλωσε ότι θεωρεί τον εαυτό του αουτσάιντερ στην κούρσα ηγεσίας της ΝΔ, όπως η Εθνική ποδοσφαίρου το 2004.

Μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων της ΕΡΤ, ο κ. Γεωργιάδης σχολίασε τα περί επικουρικής σύνταξης και ΦΠΑ στην εκπαίδευση.

«Ένα μήνα πριν, ο κ. Τσίπρας δεν ήξερε ότι θα πρέπει να καταργήσει την επικουρική σύνταξη, να το πει προεκλογικά, να το ξέρει ο κόσμος και να ξέρει τι ψηφίζει; Τι είναι ντροπαλός ο Αλέξης Τσίπρας; Πρόκειται για τεράστιο πολιτικό απατεώνα», δήλωσε. Τόνισε μάλιστα ότι είναι και ιδιαίτερα συγκρατημένος.

Υπενθύμισε μάλιστα την προεκλογική υπόσχεση Τσίπρα, ότι δεν θα μπει ΦΠΑ στην ΕΡΤ.

Διεμήνυσε δε ότι «συγκυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας και του Τσίπρα δεν μπορεί να υπάρξει».

Αναφερόμενος στην κούρσα στη διαδοχής στη Νέα Δημοκρατία και τις δημοσκοπήσεις για την ηγεσία του κόμματος, ο Άδωνις Γεωργιάδης, τόνισε: «Eγώ μπήκα σε αυτή την εκλογική μάχη ως αουτσάιντερ, πουθενά δεν είπα ότι είμαι φαβορί. Προσδοκώ να είμαι αουτσάιντερ όπως η Εθνική το 2004, αλλά αυτό θα κριθεί στην κάλπη από τους πολίτες».

Ερωτηθείς για την διαφοροποίηση του Μάκη Βορίδη ως προς την υποψηφιότητά του, ο κ. Γεωργιάδης απάντησε με χιούμορ: «Είχαμε μια διαφωνία, δεν είμαστε και παντρεμένοι»


Άδωνις: Προσδοκώ να είμαι το αουτσάιντερ όπως η... από Enikos_gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Άδωνις Γεωργιάδης ΝΔ Αλέξης Τσίπρας
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ