Απίθανη πινακίδα σε καφέ: Δεν δεχόμαστε χρήματα που τα κρύβετε στα εσώρουχά σας [εικόνα] - iefimerida.gr

Απίθανη πινακίδα σε καφέ: Δεν δεχόμαστε χρήματα που τα κρύβετε στα εσώρουχά σας [εικόνα]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η εφευρετικότητα όσων κυκλοφορούν στο δρόμο χωρίς τσάντα και με ρούχα δίχως τσέπες, έφτασε στο... αμήν τον ιδιοκτήτη μίας καφετέριας στην Αυστραλία.

Πώς να πιάσει κανείς χαρτονομίσματα που πριν λίγο ήταν κρυμμένα σε εσώρουχα; Ο ίδιος πλέον δεν μπορεί ούτε να διανοηθεί κάτι τέτοιο. Για αυτό... απαγόρευσε τις συναλλαγές με τέτοια χρήματα στην επιχείρησή του.

Ολα αυτά, σε μία καφετέρια στο Κάρναρβον της δυτικής Αυστραλίας, όπου ο ιδιοκτήτης βαρέθηκε να πιάνει ιδρωμένα δολάρια που του δίνουν οι πελάτες και πλέον δεν τα δέχεται. Ετσι, ο Ρόμπιν Γουίκς έβαλε μία πινακίδα στην επιχείρησή του, η οποία προειδοποιεί ότι δεν μπορεί κανείς από τους πελάτες να πληρώσει με λεφτά που έβγαλε από το σουτιέν του- συχνή «κρυψώνα» για γυναίκες- ή ακόμη χειρότερα στο μποξεράκι!

Βέβαια, παραδέχεται ότι το σύστημά του έχει μία «τρύπα». Μετά από τις πρώτες εβδομάδες, διαπίστωσε ότι πολλοί πελάτες έβγαζαν τα χρήματα από τα εσώρουχά τους πριν μπουν στο καφέ!

Απίθανη πινακίδα σε καφέ: Δεν δεχόμαστε χρήματα που τα κρύβετε στα εσώρουχά σας [εικόνα] | iefimerida.gr 0
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ καφέ πινακίδα εσώρουχα
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ