Ανέβηκαν οι τόνοι στην ΑΕΚ - Ενταση στην συζήτηση Δέλλα με Μπάγεβιτς - iefimerida.gr

Ανέβηκαν οι τόνοι στην ΑΕΚ - Ενταση στην συζήτηση Δέλλα με Μπάγεβιτς

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Οι εξελίξεις στην ΑΕΚ είναι ραγδαίες με την παραμονή του Τραϊανού Δέλλα να κρίνεται πια σε μια... κλωστή.

Επί της ουσίας μετά τα όσα έγιναν σήμερα στα Σπάτα και ειπώθηκαν χθες από τον Δημήτρη Μελισσανίδη στην συνάντηση του με την Original 21, δύσκολα πια ο Ελληνας τεχνικός μπορεί να μακροημερεύσει στον «κιτρινόμαυρο» πάγκο.

Ο Δέλλας στην σημερινή του (κρίσιμη) συζήτηση με τον Ντούσαν Μπάγεβιτς... ξέσπασε. Ο προπονητής της ΑΕΚ εξέφρασε έντονα παράπονα προς τον εκτελεστικό διευθυντή της Ενωσης ως προς την αντιμετώπιση που έτυχε μετά το αποτέλεσμα στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης», για το κλίμα που υπήρχε απέναντι του, καθώς και για αρκετά που ειπώθηκαν εις βάρος του από τον Δημήτρη Μελισσανίδη στην συνάντηση αναφορικά με το ρόστερ και τις επιλογές του.

Ο τεχνικός της ΑΕΚ ουσιαστικά... ξέσπασε καθότι βρίσκεται σε τρομερή πίεση το τελευταίο διάστημα αναφορικά με τις αποφάσεις του στο αγωνιστικό κομμάτι και στο θέμα των μεταγραφών που έγιναν (Μπουονανότε, Βάργκας, Αρθο) ή δεν έγιναν (σέντερ φορ, ποιοτικός στόπερ, εξτρέμ). Ο Μπάγεβιτς μετά την συζήτηση του με τον Δέλλα αποφάσισε να πάει το ζήτημα στον Μελισσανίδη απόψε κιόλας. Μέχρι το βράδυ επί της ουσίας θα υπάρχει απόφαση της διοίκησης της ΑΕΚ για τον Δέλλα.

Πιθανή αποχώρηση του αυτή την ώρα συγκεντρώνει περισσότερες πιθανότητες, ενώ η (λιγότερη πιθανή) παραμονή Δέλλα θα πρέπει να σημαίνει ότι έγιναν δεκτές και οι εισηγήσεις του για να αλλάξουν πολλά στο ποδοσφαιρικό τμήμα.

Σε κάθε περίπτωση υπάρχουν πληροφορίες ότι η ΑΕΚ εξετάζει την περίπτωση ξένου προπονητή, με τον οποίο υπάρχουν ήδη επαφές από πλευράς Ενωσης.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Δέλλας Μπαγεβιτς αεκ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ