Ποτάμι: Ο Κατρούγκαλος έλυσε το ασφαλιστικό σε μια τηλεοπτική εκπομπή - iefimerida.gr

Ποτάμι: Ο Κατρούγκαλος έλυσε το ασφαλιστικό σε μια τηλεοπτική εκπομπή

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο υπουργός Εργασίας κ. Κατρούγκαλος εξήγγειλε από τηλεοράσεως εθνική σύνταξη 390 ευρώ και κατάργηση των επικουρικών συντάξεων. Μέτρα που αφορούν τις ζωές εκατομμυρίων ανθρώπων ανακοινώνονται με απίστευτη ελαφρότητα από τους υπουργούς του νέου καθεστώτος, υπογραμμίζει σε ανακοίνωσή του το Ποτάμι.

Οπως αναφέρει σε σχετική ανακοίνωση, «με την ίδια άνεση που έταζε ο ΣΥΡΙΖΑ 13η σύνταξη και αυξήσεις, τώρα προχωρά σε μεγάλες περικοπές και νέες έκτακτες εισφορές. Οι εργαζόμενοι και οι συνταξιούχοι πληρώνουν ξανά το κόστος του λαϊκισμού δεκαετιών, που ενισχύεται συνεχώς από τα ψέματα και την ανικανότητα της κυβέρνησης των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ. Είναι σαφές, σε όσους γνωρίζουν καλά την πολυπλοκότητα και τις ανισότητες του σημερινού ασφαλιστικού συστήματος, πως αυτές οι εξαγγελίες δεν αντιμετωπίζουν τα σημερινά προβλήματα αλλά προσθέτουν νέα.

Ο υπουργός Κατρούγκαλος "έλυσε" το ασφαλιστικό μέσα από μία τηλεοπτική εκπομπή.

Δυστυχώς η δεύτερη κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ συνεχίζει την αλλοπρόσαλλη τακτική της πρώτης. Και ο λογαριασμός που πηγαίνει στον πολίτη όλο και μεγαλώνει».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ