Δημοκρατική Συμπαράταξη: Ερώτηση για το Ανοιχτό Πανεπιστήμιο που βρίσκεται στον «αέρα» - iefimerida.gr

Δημοκρατική Συμπαράταξη: Ερώτηση για το Ανοιχτό Πανεπιστήμιο που βρίσκεται στον «αέρα»

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ερώτηση για το ζήτημα του Ελληνικού Ανοικτού Πανεπιστημίου, η λειτουργία του οποίου βρίσκεται «στον αέρα», κατέθεσαν στη Βουλή, τρεις βουλευτές της Δημοκρατικής Συμπαράταξης.

Αναλυτικότερα, οι κ.κ. Ε. Χριστοφιλοπούλου, Δ. Κωνσταντόπουλος και Θ. Παπαθεοδώρου, τονίζουν στην κοινή ερώτησή του πως «η λειτουργία του ΕΑΠ βρίσκεται «στον αέρα», καθώς οι συμβάσεις προσωπικού που χρηματοδοτούνταν μέσω ΕΣΠΑ λήγουν σε ένα μήνα και δεν έχει εξασφαλιστεί η συνέχισή τους».
Ταυτόχρονα υπογραμμίζουν την ανάγκη να εξασφαλιστούν οι αναγκαίοι πόροι, να υπάρξει επαρκής στελέχωση και να συνεχιστεί η απρόσκοπτη λειτουργία του Ιδρύματος.
Τέλος, ρωτούν τους αρμόδιους Υπουργούς σε ποιες ενέργειες έχουν προβεί για την ανανέωση των συμβάσεων του έμπειρου διοικητικού προσωπικού και ποιος είναι ο σχεδιασμός τους για το μέλλον του ΕΑΠ.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ