ΕΛΣΤΑΤ: Σημαντική μείωση 18,3% για τον βιομηχανικό τζίρο τον Αύγουστο - iefimerida.gr

ΕΛΣΤΑΤ: Σημαντική μείωση 18,3% για τον βιομηχανικό τζίρο τον Αύγουστο

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο Γενικός Δείκτης Κύκλου Εργασιών στη Βιομηχανία (σύνολο εγχώριας και εξωτερικής αγοράς) του Αυγούστου 2015, σημείωσε πτώση 18,3% σε σύγκριση με τον αντίστοιχο Δείκτη του Αυγούστου 2014, έναντι μείωσης 3,8% που σημειώθηκε κατά την αντίστοιχη σύγκριση του 2014 προς το 2013, σύμφωνα με τα προσωρινά στοιχεία της Ελληνικής Στατιστικής Αρχής.

Ο μέσος Γενικός Δείκτης του δωδεκαμήνου Σεπτεμβρίου 2014 - Αυγούστου 2015, σε σύγκριση με τον ίδιο Δείκτη του δωδεκαμήνου Σεπτεμβρίου 2013 - Αυγούστου 2014, παρουσίασε μείωση κατά 6,5%, έναντι υποχώρησης 4,6% που σημειώθηκε κατά τη σύγκριση των αντίστοιχων προηγούμενων δωδεκαμήνων.

Σύμφωνα με τα στοιχεία της ΕΛΣΤΑΤ, η μείωση του Γενικού Δείκτη Κύκλου Εργασιών στη Βιομηχανία κατά 18,3% τον Αύγουστο οφείλεται στη μείωση του Δείκτη Κύκλου Εργασιών Ορυχείων - Λατομείων κατά 12,8% και του Δείκτη Κύκλου Εργασιών Μεταποιητικών Βιομηχανιών κατά 18,4%.



Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΛΣΤΑΤ βιομηχανικός τζίρος capital controls
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ