Η κυρία Μαρίτσα, η κυρία Μηλίτσα και η κυρία Ευστρατία -Oι τρεις γιαγιάδες που τάισαν το προσφυγόπουλο μιλούν για το πώς έγιναν viral - iefimerida.gr

Η κυρία Μαρίτσα, η κυρία Μηλίτσα και η κυρία Ευστρατία -Oι τρεις γιαγιάδες που τάισαν το προσφυγόπουλο μιλούν για το πώς έγιναν viral

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η φωτογραφία τους έγινε viral προφανώς άθελά τους και φυσικά χωρίς να το γνωρίζουν. Ο λόγος για τις τρεις γιαγιάδες από τη Μυτιλήνη που τάισαν ένα βρέφος προσφυγόπουλο, ο φωτογραφικός φακός αποτύπωσε το στιγμιότυπο και η εικόνα τους έκανε το γύρο του κόσμου.

Η κυρία Ευστρατία, η κυρία Μαρίτσα και η κυρία Μηλίτσα, όπως είναι τα ονόματα των τριών γυναικών σύμφωνα με το Έθνος, λένε ότι «του τραγουδούσαμε και ήπιε το γάλα μονορούφι».

«Ήταν πολύς κόσμος μαζωμένος στον Πλάτανο καθώς είχαν φτάσει τρεις βάρκες. Είδαμε τη μητέρα την ώρα που άλλαζε τα ρούχα της και της είπαμε ότι το μωρό πεινάει. Έδωσαν στο μωρό ένα μπιμπερό αλλά αυτό δεν ήθελε το γάλα. Το δοκίμασα στο χέρι μου και ήταν καυτό. Εκεί δίπλα είχε μια βρύση και κρύωσα εκεί το μπιμπερό και μετά το μωρό το ήπιε το γάλα» περιέγραψε τι συνέβη εκείνο το πρωί η κυρία Μαρίτσα Μαυροπούλου και πρόσθεσε ότι το μωρό ήταν μηνών.

Οταν ρωτήθηκε για τη διάσταση που πήρε η κίνησή τους αυτή, αφοπλιστικά δήλωσε: «Δεν έχουμε πάρει χαμπάρι ότι έχουμε γίνει διάσημες».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Μυτιλήνη Προσφυγόπουλο
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ