Ο Μεϊμαράκης μπήκε στο Twitter -Ποιος είναι ο μοναδικός αρχηγός κόμματος που έκανε follow - iefimerida.gr

Ο Μεϊμαράκης μπήκε στο Twitter -Ποιος είναι ο μοναδικός αρχηγός κόμματος που έκανε follow

(EUROKINISSI/ Γ. ΝΙΚΟΛΑΪΔΗΣ)
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Με την προεκλογική περίοδο για τις εκλογές στη ΝΔ να έχει «φουντώσει», ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης αποφάσισε να μπει στον κόσμο του Twitter.

Ο Μεϊμαράκης μπήκε στο Twitter -Ποιος είναι ο μοναδικός αρχηγός κόμματος που έκανε follow  | iefimerida.gr 0

Ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας άνοιξε λογαριασμό και τη Δευτέρα έκανε την πρώτη του ανάρτηση. «Καταστροφικές για την οικονομία και την κοινωνία οι νέες έκτακτες εισφορές», έγραψε.

Ο Μεϊμαράκης μπήκε στο Twitter -Ποιος είναι ο μοναδικός αρχηγός κόμματος που έκανε follow  | iefimerida.gr 1

Με φόντο μία φωτογραφία του στην οποία χαιρετάει, και το #V σε αυτή- άλλωστε είναι το σύνθημα της καμπάνιας του- ο κ. Μεϊμαράκης έκανε follow μόνο έναν αρχηγό κόμματος: τη Φώφη Γεννηματά.

Οσο για τους άλλους διεκδικητές της προεδρίας στη ΝΔ, «ακολουθεί» τον Αδωνι Γεωργιάδη και τον Κυριάκο Μητσοτάκη, αλλά όχι τον Απόστολο Τζιτζικώστα. Τουλάχιστον μέχρι τώρα, αφού ο κ. Μεϊμαράκης κάνει τα πρώτα του... βήματα στον κόσμο του Twitter και έχει κάνει έως τώρα follow σε 71 λογαριασμούς.

Ο Μεϊμαράκης μπήκε στο Twitter -Ποιος είναι ο μοναδικός αρχηγός κόμματος που έκανε follow  | iefimerida.gr 2

Λίγη ώρα αργότερα, ο Αδωνις Γεωργιάδης ήταν και από τους πρώτους που... καλωσόρισαν τον κ. Μεϊμαράκη στον κόσμο του Twitter, όπου ο βουλευτής της ΝΔ και συνυποψήφιος είναι από τους πιο ενεργούς χρήστες από την πολιτική ζωή.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ