«Βαρύ» το κλίμα στην ΑΕΚ – «Χοντρό» επεισόδιο οπαδών με Αραβίδη - iefimerida.gr

«Βαρύ» το κλίμα στην ΑΕΚ – «Χοντρό» επεισόδιο οπαδών με Αραβίδη

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η μεγάλη σε έκταση ήττα της ΑΕΚ στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» δυστυχώς φέρνει και άλλα... άσχημα στην ομάδα.

Ηδη από τα μέσα Οκτωβρίου η ΑΕΚ βρίσκεται στο -8 από τον πρωτοπόρο Ολυμπιακό και το ντέρμπι του Σαββάτου «απέδειξε» και την διαφορά στο ρόστερ των δύο ομάδων. Μια ΑΕΚ που παίζει στα... όρια της και έχει αγωνιστικό «ταβάνι» και ένας Ολυμπιακός που έχει πολλές και ποιοτικές λύσεις που του επιτρέπει να αρχίζει ένα ντέρμπι με τον πιο φορμαρισμένο παίκτη του (Φορτούνη) εκτός 11αδας. Εκεί κρίθηκε το ντέρμπι.

Στην ΑΕΚ την Κυριακή είχαν ρεπό για να ηρεμήσει το κλίμα και να πάρουν ψυχολογική ανάσα οι «κιτρινόμαυροι». Την Δευτέρα το πρωί στα Σπάτα το κλίμα ήταν «βαρύ». Κανείς δεν μιλιόταν, ούτε και ο Ντούσαν Μπάγεβιτς θέλησε να πει κάτι στους παίκτες ή και στον Τραϊανό Δέλλα που από το Σάββατο το βράδυ βρίσκεται σε τρομερή πίεση ενώ ακολουθεί μια τριάδα αγώνων «φωτιά» με Ηρακλή εντός, Ξάνθη εκτός (Κύπελλο) και Παναθηναϊκό εκτός.

Και το χειρότερο όλων μοιάζει να είναι το κλίμα μέσα στα αποδυτήρια, εκεί που πέρυσι μία ομάδα που λειτουργούσε σαν... ένα. Φέτος δεν ισχύει αυτό από την πρώτη αγωνιστική και φαίνεται ότι επηρεάζει και την ομάδα στο χορτάρι.

«Κερασάκι» στην τούρτα μιας άσχημης κατάστασης το επεισόδιο με μικρή μερίδα οπαδών της ΑΕΚ (περίπου 10) και τον Χρήστο Αραβίδη στο ξενοδοχείο όταν επέστρεψε η ομάδα από το Καραϊσκάκη. Μάλιστα, η κατάσταση λόγω της έντασης και των δύο πλευρών από το 4-0... ξέφυγε.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ αεκ αραβιδης Ολυμπιακός οπαδοί
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ