Εξάσφαιρο χτύπημα της Σίτι στην Γιουνάιτεντ μετά από 85 χρόνια [βίντεο] - iefimerida.gr

Εξάσφαιρο χτύπημα της Σίτι στην Γιουνάιτεντ μετά από 85 χρόνια [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μία από τις πιο βαριές ήττες της ιστορίας της γνώρισε σήμερα η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ μέσα στο Ολντ Τράφορντ με 1-6 από την συμπολίτισσα της Σίτι. Μία μαγική ομάδα ήταν η Μάντσστερ Σίτι του Ρομπέρτο Μαντσίνι, η οποία δεν άφησε κανένα περιθώριο στους «Κόκκινους Διάβολους» και τους συνέτριψε με σκορ 6-1 μέσα στο «Θέατρο των Ονείρων». Τρομερή εμφάνιση έκανε το «κακό» παιδί Μάριο Μπαλοτέλι που σκόραρε δύο φορές και έφτιαξε ακόμα ένα γκολ αλλά και ο αξεπέραστος ηγέτες των «Πολιτών» Νταβίντ Σίλβα που ήταν ο μαέστρος της ομάδας. Μάλιστα η Σίτι κατάφερε να βάλει τέλος στο αήττητο σερί 37 αγώνων των «κόκκινων διαβόλων» μέσα στο γήπεδό τους. Η Γιουνάιτεντ αγωνιζόταν με παίκτη λιγότερο από το 47΄ λόγω της αποβολής του Έβανς, αλλά αυτό δε μειώνει σε τίποτα τη διαστημική απόδοση της Σίτι.

Μάλιστα όπως δημοσιεύει και το england365.gr στις 23 Ιανουαρίου του 1926 ήταν η τελευταία μέρα φορά που η Σίτι είχε καταφέρει να παραβιάσει την εστία της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έξι φορές. Μάλιστα, και τότε το παιχνίδι είχε λήξει με το ίδιο σκορ, αφού οι «κόκκινοι διάβολοι» είχαν σημειώσει το γκολ της τιμής.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ