Η Σία Κοσιώνη για την επίθεση της Ζωής στο πλατό του ΣΚΑΪ: Ημουν έτοιμη, το περίμενα - iefimerida.gr

Η Σία Κοσιώνη για την επίθεση της Ζωής στο πλατό του ΣΚΑΪ: Ημουν έτοιμη, το περίμενα

ICONPRESS/ΧΡΗΣΤΟΣ ΝΤΟΥΝΤΟΥΜΗΣ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Πέρασαν σχεδόν τρεις μήνες από την προσωπική επίθεση της Ζωής Κωνσταντοπούλου στη Σία Κοσιώνη, με τη μεταξύ τους συζήτηση να μένει στην τηλεοπτική... ιστορία, με την τέως πρόεδρο της Βουλής να ωρύεται στο πλατό και τη δημοσιογράφο να κρατά την ψυχραιμία της και να επιστρατεύει την εξυπνάδα της.

Η Σία Κοσιώνη μίλησε στην εκπομπή «Το Πρωινό» του AΝΤ1 για εκείνη τη συνέντευξη, λέγοντας πως περίμενε την «επίθεση» της κ. Κωνσταντοπούλου.

«Ημουν έτοιμη. Το περίμενα. Ήξερα ότι είναι μια δύσκολη συνομιλήτρια η κ. Κωνσταντοπούλου. Είχα στο μυαλό μου ότι μπορεί να γινόταν και αυτό. Δεν μου είπε τίποτα μετά. Τη δουλειά μας κάνουμε, συμβαίνουν αυτά. Ποιος έχασε;», δήλωσε η δημοσιογράφος του ΣΚΑΙ.

Σε ερώτηση για την προσωπική της ζωή και τον Κώστα Μπακογιάννη απέφυγε να απαντήσει και αρκέστηκε να δηλώσει πως «είμαι πολύ καλά, δεν μου αρέσει όμως να μιλάω για τα προσωπικά μου».

«Κάποια στιγμή θα ήθελα να κάνω παιδιά, αλλά αυτή τη στιγμή είναι το τελευταίο που σκέφτομαι», προσέθεσε.

Οσον αφορά το ντύσιμο της στο δελτίο ειδήσεων, που πολλοί το χαρακτηρίζουν άκρως συντηρητικό και μη συμβατό με την ηλικία της τόνισε πως «στο δελτίο επιβάλλεται να είμαι ντυμένη με αυτό τον τρόπο, στη ζωή μου είμαι πιο απλά».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ