«Ο,τι έκανες στην κόρη μου θα το κάνω και σε εσένα» -Ενας πατέρας, με χιούμορ, απειλεί τον σύντροφο της κόρης του [εικόνα] - iefimerida.gr

«Ο,τι έκανες στην κόρη μου θα το κάνω και σε εσένα» -Ενας πατέρας, με χιούμορ, απειλεί τον σύντροφο της κόρης του [εικόνα]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τον γύρο του Διαδικτύου κάνει η φωτογραφία μιας 15χρονης, ή μάλλον του φίλου της νεαρής με τον πατέρα της.

Η Ρικάρα Σοκ από το Γουινσκόσιν, πριν πάει στο χορό του σχολείου, έβγαλε μια φωτογραφία με τον συνομήλικο φίλο της. Ο πατέρας της, με χιουμοριστική διάθεση και έχοντας κάτι πραγματικά πονηρό στο μυαλό του, ζήτησε να βγάλει και αυτός μια φωτογραφία. Οχι με την κόρη του, αλλά με τον φίλο της. Και μάλιστα ακριβώς στην ίδια πόζα που λίγο νωρίτερα είχε φωτογραφηθεί το νεαρό ζευγάρι.

Η μητέρα της Ρικάρα, η οποία ήταν η φωτογράφος και στις δύο περιπτώσεις, ανέβασε τις φωτογραφίες στον λογαριασμό της στο Facebook, τη μία δίπλα στην άλλη, γράφοντας στη λεζάντα: «Ο,τι έκανες στην κόρη μου θα το κάνω και εγώ σε εσένα».

«Ο,τι έκανες στην κόρη μου θα το κάνω και σε εσένα» -Ενας πατέρας, με χιούμορ, απειλεί τον σύντροφο της κόρης του [εικόνα] | iefimerida.gr 0

Το τι ακολούθησε στη συνέχεια εύκολα προβλέπεται. Η φωτογραφία έγινε viral, τα σχόλια έπεσαν βροχή. Είναι χαρακτηριστικό ότι στο Ιmgur η εικόνα φαίνεται να έχει πάνω από 3 εκατ. προβολές.

Βέβαια, όπως φαίνεται, η οικογένεια και ειδικά η μαμά φωτογράφος δεν είχαν σκεφτεί ότι το αστείο με τη φωτογραφία θα πάρει τέτοια έκταση. «Η εικόνα αυτή δεν δείχνει τίποτα παραπάνω από την αγάπη και τη προστατευτική φύση ενός πατέρα για το κοριτσάκι του με αστείο τρόπο», εξήγησε και πρόσθεσε ότι αυτού του είδους τα αστεία είναι απαραίτητα για την οικογένεια καθώς ο σύζυγός της έχει δώσει πολλαπλές μάχες με όγκους στον εγκέφαλο.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ viral Facebook
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ