Εμφάνιση-έκπληξη από τον Πασχάλη Τερζή [εικόνα] - iefimerida.gr

Εμφάνιση-έκπληξη από τον Πασχάλη Τερζή [εικόνα]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο Πασχάλης Τερζής αποφάσισε μετά από πάρα πολλά χρόνια να βρεθεί στις κερκίδες του Καυτανζογλείου και να παρακολουθήσει την προσπάθεια της αγαπημένης του ομάδας, του Ηρακλή, απέναντι στον ΠΑΟΚ.

Ο γνωστός λαϊκός τραγουδιστής, ο οποίος τα τελευταία χρόνια έχει απομακρυνθεί από τα φώτα της δημοσιότητας, έκανε την έκπληξη και βρέθηκε ανάμεσα στους φιλάθλους που παρακολούθησαν το σπουδαίο ντέρμπι της πόλης της Θεσσαλονίκης ανάμεσα στον Ηρακλή και τον ΠΑΟΚ.

Φορώντας το κασκόλ του «Γηραιού» στο λαιμό, δεν έχασε την ευκαιρία να δει αρκετούς φίλους και γνωστούς και μάλιστα να φωτογραφηθεί μαζί τους. Οπως υποστήριξε μάλιστα ο Δημήτρης Σταρόβας μιλώντας σε ραδιοφωνικό σταθμό της πόλης, ο Τερζής είχε να παρακολουθήσει αγώνα του Ηρακλή στο γήπεδο από τότε που αγωνιζόταν ο Βασίλης Χατζηπαναγής.

Εμφάνιση-έκπληξη από τον Πασχάλη Τερζή [εικόνα] | iefimerida.gr 0
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ πασχάλης τερζής Ηρακλής ΠΑΟΚ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ