Τα 4 κόλπα για να αποκτήσετε καλοσχηματισμένα φρύδια - iefimerida.gr

Τα 4 κόλπα για να αποκτήσετε καλοσχηματισμένα φρύδια

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η Κάρα Ντελεβίν έκανε μόδα τα φρύδια, με εκατομμύρια γυναίκες στον πλανήτη να επιθυμούν διακαώς να αποκτήσουν τον τέλειο σχηματισμό πάνω από τα μάτια τους.

Μελέτη, μάλιστα, έδειξε πως είναι εκείνο το χαρακτηριστικό που κάνει έναν άνθρωπο να ξεχωρίζει και όχι άδικα μιας και χαρίζουν βάθος στο βλέμμα και σαγηνευτικό στιλ.

Αν θέλετε να αποκτήσετε καλοσχηματισμένα φρύδια, τότε να θυμάστε τρεις λέξεις τόνιστε, γέμιστε, λάμψτε.

  1. Χρησιμοποιήστε σκιά και μολύβι μόνο έναν τόνο πιο σκούρο: Η μικρή αντίθεση θα αναδείξει τα μάτια σας, ενώ θα έχετε ακόμη φυσικό λουκ.
  2. Δοκιμάστε το περίγραμμα: Ορίστε τα φρύδια σας από την αρχή ως το τέλος με ένα περίγραμμα από σκιά και καλύψτε τα κενά με ένα μολύβι. Σβήστε με απαλές κινήσεις, ώστε το αποτέλεσμα να μην φαίνεται υπερβολικό.
  3. Μην ξεχνάτε τη λάμψη: Απλώστε λίγη λάμψη στο κόκκαλο του φρυδιού σου, όσο πιο κοντά γίνεται στη γραμμή των τριχών. Αμέσως το βλέμμα σου ανυψώνεται και είναι σαν να έχετε κάνει μπότοξ, χωρίς ενέσεις.
  4. Μην βγάζετε τις γκρίζες τρίχες: Αφήστε το τσιμπιδάκι στην άκρη. Αν βγάλετε τις άσπρες τρίχες, θα δημιουργήσετε κενά ανάμεσα στα φρύδια σας. Προτίμηστε ένα τζελ με χρώμα, που θα τις εξαφανίσει.
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ καλοσχηματισμένα φρύδια μακιγιάζ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ