Ο Φρανκ Σινάτρα ήθελε να σώσει τη Μέρλιν - Της έκανε πρόταση γάμου και εκείνη αρνήθηκε [εικόνες] - iefimerida.gr

Ο Φρανκ Σινάτρα ήθελε να σώσει τη Μέρλιν - Της έκανε πρόταση γάμου και εκείνη αρνήθηκε [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μια νέα βιογραφία του Φρανκ Σινάτρα είναι άκρως αποκαλυπτική για τη ζωή του θρυλικού τραγουδιστή. Σύμφωνα με αυτή, ο Σινάτρα ήθελε να παντρευτεί τη Μέρλιν Μονρόε για να τη σώσει από τα «αρπακτικά» του Χόλιγουντ.

«Sinatra: The Chairman», είναι ο τίτλος του δεύτερου βιβλίου του Τζέιμς Κάπλα για τον τραγουδιστή. Μέσα στις σελίδες του υποστηρίζει πως ο Σινάτρα είχε εμμονή με την εκρηκτική Μονρόε, με την οποία είχε ταραχώδεις σχέσεις, ωστόσο το 1961 φαίνεται πως κάτι πιο σοβαρό γινόταν μεταξύ τους.

Για το ειδύλλιο τους υπάρχουν αντικρουόμενες απόψεις σχετικά με το ποιος ήθελε πιο πολύ ποιον. Στο βιβλίο του ο Κάπλαν σημειώνει πως ο μάνατζερ ταλέντων, Μιλτ Εμπινς ισχυρίζεται πως ο Σινάτρα ήταν αυτός που έδινε περισσότερα σε αυτή τη σχέση. «Δεν υπήρχε αμφιβολία πως ο Φρανκ ήταν ερωτευμένος με την Μέρλιν», αναφέρει. Αλλοι πάλι λένε πως η ξανθιά σταρ ήταν απελπισμένη για να παντρευτεί τον «μύθο».

Ο Φρανκ Σινάτρα ήθελε να σώσει τη Μέρλιν - Της έκανε πρόταση γάμου και εκείνη αρνήθηκε [εικόνες] | iefimerida.gr 0

Λίγο καιρό μετά τον χωρισμό της Μέρλιν με τον Τζόι ντι Μάτζιο, ο τραγουδιστής και ο παίκτης του μπέιζμπολ μέθυσαν και κατέληξαν να σπάνε την πόρτα του σπιτιού της ηθοποιού περιμένοντας πως θα την βρουν να κοιμάται με άλλον, γράφει ο Κάπλαν. Προς έκπληξή τους βρήκαν την Φλόρενς Κατζ, η οποία τρομοκρατήθηκε από την εισβολή τους.

Ο Φρανκ Σινάτρα ήθελε να σώσει τη Μέρλιν - Της έκανε πρόταση γάμου και εκείνη αρνήθηκε [εικόνες] | iefimerida.gr 1

Πηγές του συγγραφέα αναφέρουν πως ο Σινάτρα πίστευε πως αν ενωνόταν με τα ιερά δεσμά του γάμου με τη Μέρλιν, θα την προστάτευε από τα «αρπακτικά» του Χόλιγουντ.

«Ναι ήθελε να την παντρευτεί. Την ρώτησε και του είπε όχι», λέει ο επικεφαλής της φρουράς του, Τζίλι Ρίτζο. Εκείνη την περίοδο, φέρεται να είχε αναζωπυρωθεί η σχέση της σταρ με τον ντι Μάτζιο, κάτι που ο Σινάτρα δεν γνώριζε.

Ο αθλητής του μπέιζμπολ μετά την αυτοκτονία της Μέρλιν Μονρόε έριξε τις ευθύνες τόσο στον Σινάτρα όσο και στο Χόλιγουντ.

Ο Φρανκ Σινάτρα ήθελε να σώσει τη Μέρλιν - Της έκανε πρόταση γάμου και εκείνη αρνήθηκε [εικόνες] | iefimerida.gr 2

Ο Σινάτρα ήταν ανίκανος

Παράλληλα, ο Κάπλαν ισχυρίζεται πως ο θρυλικός τραγουδιστής αποκλείεται να είναι ο βιολογικός πατέρας του Ρόναν Φάροου, παρά τους υπαινιγμούς της Μίας Φάροου.

Οπως τονίζει, ο θρυλικός τραγουδιστής, μετά από σοβαρή χειρουργική επέμβαση, έμεινε ανίκανος. Επίσης, είχε υποβληθεί και σε χειρουργική επέμβαση του γαστρεντερικού και ο ίδιος ήταν που είχε παραπονεθεί πως έπασχε από ανικανότητα. Μάλιστα, φέρεται να είχε εφοδιαστεί με «εμφύτευμα πέους».

Ο Φρανκ Σινάτρα ήθελε να σώσει τη Μέρλιν - Της έκανε πρόταση γάμου και εκείνη αρνήθηκε [εικόνες] | iefimerida.gr 3
Ο Φρανκ Σινάτρα ήθελε να σώσει τη Μέρλιν - Της έκανε πρόταση γάμου και εκείνη αρνήθηκε [εικόνες] | iefimerida.gr 4
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ