Τζιτζικώστας: Δεν παίζουμε με τα συμφέροντα της χώρας - Το μνημόνιο Τσίπρα καταστρέφει τους αδύναμους - iefimerida.gr

Τζιτζικώστας: Δεν παίζουμε με τα συμφέροντα της χώρας - Το μνημόνιο Τσίπρα καταστρέφει τους αδύναμους

Eurokinissi-ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ξεκάθαρο μήνυμα προς την κυβέρνηση αλλά και προς πάσα κατεύθυνση έστειλε από την Φλώρινα ο υποψήφιος πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Απόστολος Τζιτζικώστας.

«Από εδώ, από την ακριτική Φλώρινα, στέλνουμε και πάλι το ξεκάθαρο μήνυμα προς όλους και ειδικά προς την κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ: Πρέπει να καταλάβουν που βρίσκονται και ποια ευθύνη έχουν αναλάβει. Με τα συμφέροντα της χώρας δεν παίζουμε. Μην τολμήσει κανείς να παίξει με τη Μακεδονία. Η Ελλάδα έχει ξεκάθαρη εθνική θέση και δεν τη διαπραγματεύεται» δήλωσε, μεταξύ άλλων, ο κ. Τζιτζικώστας.

«Η σημερινή μέρα είναι μέρα μνήμης και τιμής του αγώνα και της θυσίας των Μακεδονομάχων, για την απελευθέρωση και ενσωμάτωση της Μακεδονίας μας στο ελεύθερο ελληνικό κράτος. Εμείς οι Μακεδόνες είμαστε ιδιαίτερα υπερήφανοι για τους προγόνους μας και έχουμε χρέος να κρατάμε ζωντανή τη θυσία τους, το ήθος και τις αξίες τους, ώστε η Μακεδονία μας να απελευθερωθεί. Μέσα από το ηθικό και εθνικό μεγαλείο του Μακεδονικού Αγώνα χαράχθηκε η ιστορία του Ελληνισμού» υπογράμμισε ο κ. Τζιτζικώστας.

Ο κ. Τζιτζικώστας ξεκίνησε από την περιφερειακή ενότητα Φλώρινας και το Αμύνταιο την περιοδεία του στη Δυτική Μακεδονία και στη συνέχεια συμμετείχε στις εκδηλώσεις της Ημέρας Μνήμης του Μακεδονικού Αγώνα, στη Φλώρινα, όπου κατέθεσε στεφάνι στο μνημείο των Μακεδονομάχων, ενώ είχε επαφές με πολίτες, κομματικά στελέχη, νέους και φοιτητές. Αργότερα, επισκέφθηκε το Νυμφαίο, τόπο καταγωγής του.

Η διήμερη περιοδεία του Απ. Τζιτζικώστα, στη Δυτική Μακεδονία, ολοκληρώθηκε την Κυριακή στην Καστοριά. Από το Νεστόριο, ο υποψήφιος πρόεδρος της ΝΔ έστειλε «μήνυμα ενάντια στην υπερφορολόγηση των πολιτών από την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ». Οπως τόνισε «το μνημόνιο Τσίπρα καταστρέφει τις οικογένειες και τις ελληνικές επιχειρήσεις. Με τη φοροεπιδρομή και τις ιδεοληψίες του ΣΥΡΙΖΑ η χώρα δεν μπορεί να πάει μπροστά. Η ανάπτυξη μένει πίσω. Και βέβαια με όλη αυτή την υπερβολική φορολογία δεν μπορούν σε καμία περίπτωση να στηριχθούν οι αδύναμοι συμπολίτες μας».

Στο Νεστόριο, ο κ. Τζιτζικώστας επισκέφθηκε το δημαρχείο και συναντήθηκε με το δήμαρχο Πασχάλη Γκέτσιο και τη δημοτική του ομάδα και αργότερα με πολίτες και καταστηματάρχες, που του εξέθεσαν τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν.

Ο κ. Τζιτζικώστας επισκέφτηκε στη συνέχεια την Καστοριά και συναντήθηκε με το δήμαρχο Ανέστη Αγγελή και μέλη της δημοτικής ομάδας καθώς και με τα μέλη της ΝΟΔΕ Καστοριάς και ολοκλήρωσε την επίσκεψη του με βόλτα στο κέντρο της πόλης, όπου συνομίλησε με πολίτες και με συναντήσεις με φίλους και υποστηρικτές του σε κεντρικό ξενοδοχείο της πόλης.

Νωρίτερα το απόγευμα, ο κ. Τζιτζικώστας επισκέφθηκε και το Άργος Ορεστικό, όπου είχε επαφές με πολίτες, περιόδευσε στα καταστήματα και το κέντρο της πόλης και συναντήθηκε με τοπικά κομματικά στελέχη της ΝΔ.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ