Μεϊμαράκης: Δεν κάνουμε βήμα πίσω από τα εθνικά μας δίκαια, παρά την κρίση - iefimerida.gr

Μεϊμαράκης: Δεν κάνουμε βήμα πίσω από τα εθνικά μας δίκαια, παρά την κρίση

(EUROKINISSI/ ΓΟΥΛΙΕΛΜΟΣ ΑΝΤΩΝΙΟΥ)
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μήνυμα προς την κυβέρνηση, για τα εθνικά ζητήματα, έστειλε ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης από την Εδεσσα.

«Από εδώ, από την Έδεσσα, θέλω να στείλω σαν μήνυμα προς όλους και προς την κυβέρνηση: Τα εθνικά μας δίκαια, παρ' όλη την κρίση, εμείς θα τα υπερασπιστούμε. Δεν κάνουμε βήμα πίσω. Και να το καταλάβει καλά αυτό η κυβέρνηση. Και όλοι εκείνοι που θα πάρουν το μήνυμα και στο θέμα των Σκοπίων και στο θέμα των εθνικών ζητημάτων με τα θαλάσσια ύδατα με την Τουρκία», είπε ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας που βρέθηκε στην Εδεσσα στο πλαίσιο των εορτασμών για την απελευθέρωση της πόλης.

Ο κ. Μεϊμαράκης αναφέρθηκε συγκεκριμένα τόσο στο ζήτημα των Σκοπίων, όσο και στο ενδεχόμενο κοινών περιπολιών με την Τουρκία, στο Αιγαίο. «Πρέπει η κυβέρνηση να καταλάβει ότι, ως προς το πρώτο, ως προς τα Σκόπια η ομόφωνη απόφαση της Βουλής που μας οδήγησε στην απόφαση του Βουκουρεστίου ισχύει και μας δεσμεύει. Και η Νέα Δημοκρατία δεν μπαίνει σε κανένα τέτοιο διάλογο», ανέφερε και συμπλήρωσε: «Οσον αφορά στις κοινές περιπολίες που σκέπτεται η κυβέρνηση να έχει μαζί με τους Τούρκους στα θαλάσσια ύδατα, να το ξεχάσει».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Βαγγέλης Μεϊμαράκης ΝΔ σκόπια
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ