Την Τρίτη στην Αθήνα η Βελκουλέσκου - iefimerida.gr

Την Τρίτη στην Αθήνα η Βελκουλέσκου

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Την Τρίτη θα φτάσει, εκτός απρόοπτου στην Αθήνα, η αποστολή του ΔΝΤ με επικεφαλής την Ντάλια Βελκουλέσκου, σύμφωνα με τον Μιχάλη Ιγνατίου.

Οι επικεφαλής των Θεσμών θα προχωρήσουν σε αποτίμηση της κατάστασης, ελπίζοντας πως σύντομα θα ολοκληρωθεί η αξιολόγηση.

Πηγή τονίζει πως τα πράγματα αυτή τη στιγμή είναι δύσκολα και αναμένεται να γίνουν ακόμα δυσκολότερα με τη δεύτερη λίστα προαπαιτούμενων, που περιλαμβάνει πιο επώδυνα μέτρα.

Αυτή η λίστα θα πρέπει να ψηφιστεί μέχρι τις 4 Δεκεμβρίου, για να λάβει η Αθήνα και το υπόλοιπο δισεκατομμύριο, που θα «ανοίξει» τη συζήτηση για την ανακεφαλαιοποίηση των τραπεζώνλ.

Σύμφωνα με πληροφορίες του κ. Ιγνατίου, το πολυνομοσχέδιο κάλυψε μόλις το 30% των προαπαιτούμενων, κάτι που μπορεί να αποτελέσει τροχοπέδη στην εκταμίευση της δόσης των 2 δισ. ευρώ.

Μάλιστα, οι πληροφορίες θέλουν τους εκπροσώπους των δανειστών να είναι δυσαρεστημένη με την συμπεριφορά της κυβέρνησης προς τον Κατερίνα Σαββαϊδου.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Κριστίν Λαγκάρντ ΔΝΤ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ