Τραγωδία δίχως τέλος στο Αιγαίο: Πνίγηκαν 4 παιδιά - iefimerida.gr

Τραγωδία δίχως τέλος στο Αιγαίο: Πνίγηκαν 4 παιδιά

(φωτογραφία αρχείου: EUROKINISSI)
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Συγκλονίζει η νέα τραγωδία στα νερά του Αιγαίου, όπου έχασαν τη ζωή τους τέσσερα ακόμη παιδιά, έπειτα από νέο ναυάγιο με πρόσφυγες.

Η πλαστική βάρκα ανατράπηκε αργά το βράδυ, ανοιχτά της Καλύμνου, κοντά στη νησίδα της Καλολίμνου.

Το Λιμενικό εντόπισε 13 άτομα- 10 άνδρες, 2 γυναίκες και τον δουλέμπορο- αλλά για τα τέσσερα μικρά παιδιά που ήταν ανάμεσα στους επιβαίνοντες ήταν ήδη αργά, καθώς πνίγηκαν.

Συνολικά δώδεκα μετανάστες πνίγηκαν στο ναυάγιο, όπως μετέδωσε το τουρκικό πρακτορείο ειδήσεων Ανατολή.

Η τουρκική ακτοφυλακή ανέσυρε τα πτώματα από ένα ξύλινο σκάφος που είχε ξεκινήσει από το Αϊβαλί (βορειοδυτική Τουρκία) με προορισμό τη Λέσβο, σύμφωνα με το πρακτορείο.

Η ακτοφυλακή κατέφερε να διασώσει άλλους 25 ταξιδιώτες οι οποίοι επέβαιναν στη βάρκα και είχαν καλέσει σε βοήθεια με τα κινητά τους τηλέφωνα, σύμφωνα με τα τουρκικά μέσα ενημέρωσης.

Το Ανατολή δεν διευκρίνισε ποια ήταν η εθνικότητα των θυμάτων.

Οι αρχές κάνουν έρευνα για ένα ακόμη παιδί, το οποίο αγνοείται, με τις καιρικές συνθήκες να εμποδίζουν το έργο τους καθώς στην περιοχή πνέουν ισχυροί άνεμοι, εντάσεως 6 μποφόρ.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ναυάγιο πρόσφυγες
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ